Modetrends zomer 2021. Vier je eigen Coachella met de jaren ’70 invloeden in de mode!

Geen Coachella festival deze lente, maar wél inspirerende jaren ’70 invloeden in de mode. Vier je eigen Coachella met fladderende jurken en losse haren!

Modetrends zomer 2021. Jaren '70
Modetrends zomer 2021. Jaren ’70. Photo: courtesy of Dior Cruise collection

Lente. Gewoonlijk zou in deze periode het Coachella festival aan de gang zijn. Beelden van feestvierende moderne hippies zouden de media sieren. Trouw wijden ook wij in deze periode altijd een paar artikeltjes aan de jaren ’70 invloeden in de modetrends. Dit jaar mag er van Coachella dan wel niets gekomen zijn, de seventies vieren in de actuele mode hoogtij. Meer dan ooit verlangen we naar vrijheid, blijheid, love & peace, de wind door je lange losse haren en fladderjurk!

Spijkerbroeken trends 2021. 3x Coole spijkerbroeken voor voorjaar 2021
Modetrends zomer 2021. Vier je eigen Coachella met de jaren ’70 invloeden in de mode. Photo: courtesy of Dior Cruise Collection
Modetrends lente zomer 2021. Modeshow: Dior
Modetrends zomer 2021. Vier je eigen Coachella met de jaren ’70 invloeden in de mode. Photo: courtesy of Dior

Heimwee naar die goeie ouwe tijden? Laaf je dan aan de jaren ’70 invloeden in de mode voor lente zomer 2021. Die zijn er volop. Van lange, wijde jurken tot tie-dye denim, van tunieken tot hoge, brede ceintuurs in de taille, van suède jasjes tot bloemenborduursels. Om het nog maar niet te hebben over de lange gehaakte jurken die we op verschillende catwalks zagen. Ben je een fan van de seventies, dan kun je dit seizoen je hart ophalen.

Spijkerbroeken trends lente zomer 2021. Modeshow: Chloé. Photo: courtesy of Chloé
Modetrends zomer 2021. Vier je eigen Coachella met de jaren ’70 invloeden in de mode. Photo: courtesy of Chloé
Haarkleurtrends 2021. Wit haar is dé trend
Modetrends zomer 2021. Vier je eigen Coachella met de jaren ’70 invloeden in de mode. Photo: courtesy of Valentino zomer 2021

De seventies komen niet alleen terug op de catwalks (zie met name Dior en Valentino) maar ook in de mode accessoires. Sandalen met touwzolen, gehaakte tassen, jaren ’70 zonnebrillen, de hoge ceintuurs die we al noemden. En niet te vergeten: de sjaaltjes die we lente en zomer 2021 om ons hoofd gaan knopen! Een eenvoudig accessoire, een klein stukje stof, met een instant impact.

Modetrends zomer 2021. Jaren '70
Modetrends zomer 2021. Vier je eigen Coachella met de jaren ’70 invloeden in de mode. Photo: courtesy of Valentino
Modetrends zomer 2021. Jaren '70
Modetrends zomer 2021. Vier je eigen Coachella met de jaren ’70 invloeden in de mode. Photo: courtesy of Gabriela Hearst

Haal ook je sieraden erbij. Lange kettingen met hangers zijn terug. Ringen zijn hot. Hoe meer, hoe beter. Kom uit je pyjama, zeg je loungewear gedag en ga voor die heerlijke, vrijgevochten seventies look. Wil je de look helemaal afmaken, overweeg dan om een (seventies) pony te laten knippen. Statement pony’s zijn dé haartrend voor lente zomer 2021.

Modetrends zomer 2021. Jaren '70
Modetrends zomer 2021. Jaren ’70. Photo: courtesy of Michael Kors

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2021. De nieuwste mannenmode trends 2021 op ADVERSUS. KLIK HIER!

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE