Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends zomer 2021 | Modetrends 2021. De goedkoopste trend van zomer 2021? Het hemdje

Modetrends 2021. De goedkoopste trend van zomer 2021? Het hemdje

Fan van hemdjes? Volgens de modetrends voor zomer 2021 dragen we ze altijd en overal (onder). Dit is de gemakkelijkste én goedkoopste modetrend die er is!

Modetrends 2021. Het hemdje is de nieuwe blouse
Modetrends 2021. Het hemdje is de nieuwe blouse. Photo: courtesy of Sportmax

Hemdjes, doodgewone, eenvoudig hemdjes, zijn een huge (en goedkope) modetrend voor zomer 2021. Het Italiaanse modehuis Max Mara stuurde relaxede broekpakken met daaronder eenvoudige hemdjes (in dezelfde kleur als de broekpakken) de catwalk voor lente zomer 2021 op. Bij Salvatore Ferragamo werd een broek met veertjes geshowd met een simpel, wit hemdje. Bij Sportmax werd een metallic blauwe broek gecombineerd met – je raadt het al! – een wit hemdje. Soortgelijke exemplaren zagen bij Alberta Ferretti, bij MSGM.

Modetrends lente zomer 2021. 7x Mode must-haves. Photo: courtesy of Max Mara
Modetrends 2021. Het hemdje is de nieuwe blouse. Photo: courtesy of Max Mara

Om wel te verstaan: we hebben het hier niet over van die kanten hemdjes of van die ragfijne hemdjes, maar gewoon simpele, recht-toe-recht-aan gevalletjes. Het allerhotste hemdje is: een wit jaren ’90 hemdje (tanktop). Je kent ze wel, die klassieke katoenen hemdjes met een ribbeltje. Je hebt er vast nog een paar in je kast liggen.

Trend alert: witte tanktops zijn een huge modetrend

Modetrends 2021. Het hemdje is de nieuwe blouse
Modetrends 2021. Het hemdje is de nieuwe blouse. Photo: courtesy of Sportmax

Welnu, die hemdjes dragen we dus weer volop. Ze zijn stoer op een spijkerbroek maar ook op een geklede broek met een mooie snit. Ze laten zich eenvoudig combineren, of je ze nu onder een hoodie of een blazer draagt. Geen wonder dat deze trend snel is aangeslagen. Topmodellen als Bella en Gigi Hadid zijn er al in gespot.

Modetrends 2021. Het hemdje is de nieuwe blouse
Modetrends 2021. Het hemdje is de nieuwe blouse. Photo: courtesy of Salvatore Ferragamo

Houd je van een meer geklede look, dan zijn er de hemdjes van Max Mara, in gladde stofjes en in tint met de rest van de look, want ja, ook monochrome looks zijn in 2021 weer hip.

Streetstyle mode herfst winter 2020 2021. Broekpakken, lange blazers en roesjes. Streetstyle bij Max Mara
Modetrends 2021. Het hemdje is de nieuwe blouse. Streetstyle bij Max Mara. Influencer Caro Daur. Foto: Charlotte Mesman

Bekijk de foto’s maar eens en laat je inspireren. Van alle modetrends voor lente zomer 2021 is dit de meest gemakkelijke (en goedkope!) modetrend die je je kunt voorstellen.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE