Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends zomer 2021 | Schoenentrends 2021. Op sloffen en klompen door het leven

Schoenentrends 2021. Op sloffen en klompen door het leven

Houd jij wel van een beetje shockeren? De schoenentrends voor 2021 helpen je een handje. Sloffen, klompen en winterslippers met (nep)bont zijn huge trends.

Schoenentrends 2021. Klompsloffen, de must-have voor 2021
Schoenentrends 2021. Klompsloffen, de must-have voor 2021. Foto: Charlotte Mesman

Qua lelijke schoenen (fugly! zeggen de Amerikanen) zijn we inmiddels al héél veel gewend. Hoeveel afschuwelijke ‘dingen’ hebben we de afgelopen jaren niet aan onze voeten gestoken? Uggs, Crocs, Dad sneakers, grove sandalen (liefst met sokken) en meer recentelijk: de Puddle Boots van Bottega Veneta en de Frankenstein boots van Valentino! De schoenentrends liegen er niet om. Ook de allernieuwste trends voor 2021 doen een duit in het zakje.

3x Streetstyle looks. 10 Modetrends voor zomer 2020
Streetstyle 2021. Sandalen met sokken. Foto: Charlotte Mesman

Lompe sandalen blijven een supertrend! Think dikke zolen en brede riempjes. Er is niets vrouwelijks aan. Je draagt ze met blote voeten of – en dit is bij fris weer heel prettig – met sokken. Als je durft tenminste!

Schoenentrends winter 2020 2021. Chic op regenlaarzen
Schoenentrends winter 2020 2021. Chic op regenlaarzen. Laarzen: Puddle Boots van Bottega Veneta. Foto: Charlotte Mesman

Een andere trend zijn lompe, korte boots in de stijl van Bottega Veneta’s Puddle Boots of de mini Uggs die op dit moment onder de celebs heel geliefd zijn.

Schoenentrends 2021. Klompsloffen, de must-have voor 2021
Schoenentrends 2021. Klompsloffen, de must-have voor 2021. Topmodel Cara Taylor na de modeshow van Max Mara. Foto: Charlotte Mesman

Maar een schoenentrend voor 2021 die werkelijk alles slaat – en die we véél gaan zien (bereid je maar voor) – is de klomp-slof. Deze instapschoen die vooral in de vilten en ribfluwelen versies (allebei superhot!) veel weg heeft van een pantoffel, is de must-have schoen voor 2021. Wij spotten topmodel Cara Taylor tijdens de Fashion Week al met dit soort pantoffels en hadden toen eigenlijk al kunnen weten dat dit een huge trend zou worden! Deze trend zet bovendien voor herfst winter 2021 2022 door. Klompen maar ook slippers met (nep)bont worden naar verwachting een enorme hit!

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE