Streetstyle. Een power outfit waar iedereen stijl van achterover slaat

Total black fashion look
Een alternatieve (bijna) total black look. We love it!

Tijdens de modeweken kijk ik altijd uit naar Carlotta Oddi. Haar stijl is rebels, alternatief en stylish. Ze maakt bizarre combinaties en zelfs de ogenschijnlijk afschuwelijkste dingen (ik spotte haar ooit op een paar groene, puntige kabouterschoenen) draagt Carlotta met flair.

Van deze dark look van Carlotta deden wij (en jullie vast ook) weer een heleboel stijl-ideeën op. Allereerst dat zwart en grijs in de winter toch echt gewoon cool zijn. En dat je met volumes mag spelen. Draag een dik vest over een zwierige rok. Laat alles maar wapperen, flapperen en uitdijen. En verder dat je van alles over elkaar mag dragen. Een grijs T-shirt over een zwart T-shirt bijvoorbeeld Als je er dan nog een aparte ketting bij haalt (met een engeltje voor de Kerst) en een zwarte zonnebril dan krijg ook jij die look van ‘celeb off duty’ met een air van ja-ik-ben-het-wel-maar-stoor-me-niet.

Total black fashion look
Een alternatieve (bijna) total black look. We love it!

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE