Trendystyle.net | Fashion trends | Streetstyle. Een power outfit waar iedereen stijl van achterover slaat

Streetstyle. Een power outfit waar iedereen stijl van achterover slaat

Tijdens de modeweken kijk ik altijd uit naar Carlotta Oddi. Haar stijl is rebels, alternatief …

Total black fashion look
Een alternatieve (bijna) total black look. We love it!

Tijdens de modeweken kijk ik altijd uit naar Carlotta Oddi. Haar stijl is rebels, alternatief en stylish. Ze maakt bizarre combinaties en zelfs de ogenschijnlijk afschuwelijkste dingen (ik spotte haar ooit op een paar groene, puntige kabouterschoenen) draagt Carlotta met flair.

Van deze dark look van Carlotta deden wij (en jullie vast ook) weer een heleboel stijl-ideeën op. Allereerst dat zwart en grijs in de winter toch echt gewoon cool zijn. En dat je met volumes mag spelen. Draag een dik vest over een zwierige rok. Laat alles maar wapperen, flapperen en uitdijen. En verder dat je van alles over elkaar mag dragen. Een grijs T-shirt over een zwart T-shirt bijvoorbeeld Als je er dan nog een aparte ketting bij haalt (met een engeltje voor de Kerst) en een zwarte zonnebril dan krijg ook jij die look van ‘celeb off duty’ met een air van ja-ik-ben-het-wel-maar-stoor-me-niet.

Total black fashion look
Een alternatieve (bijna) total black look. We love it!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE