Trendystyle.net | Fashion trends | Fashion trends herfst winter 2020 2021 | Modetrends herfst winter 2020 2021. Al zin in een trui? Deze wintertruien zijn cool!

Modetrends herfst winter 2020 2021. Al zin in een trui? Deze wintertruien zijn cool!

Weer voor een trui? De allernieuwste truien voor herfst winter 2020 2021 zijn supercool. Je zou bijna naar de herfst gaan verlangen.

Modetrends herfst winter 2020 2021. Wintertruien
Modetrends herfst winter 2020 2021. Wintertruien. Modeshow: Ermanno Scervino. Foto: Charlotte Mesman

De modetrends voor herfst winter 2020 2021 laten grofgebreide truien met een wijde, royale col zien. Raglan mouwen zijn terug, net zoals dikke kabels. Een ander opvallend detail zijn de superlange mouwen die je handen geheel bedekken. Als je zo’n (coole!) trui hebt, heeft je modelook verder niet veel meer nodig.

Modetrends herfst winter 2020 2021. Wintertruien
Modetrends herfst winter 2020 2021. Wintertruien. Modeshow: Sportmax

Het gebeurt niet vaak dat wintertruien an sich op de catwalks geshowd worden. Truien zijn meestal een ondergeschoven kindje. Ze worden doorgaans onder blazers of winterjassen geshowd. Maar de truien voor herfst winter 2020 2021 mogen gezien worden en vormen een look op zich.

Modetrends herfst winter 2020 2021. Wintertruien
Modetrends herfst winter 2020 2021. Wintertruien. Modeshow: Ermanno Scervino. Foto: Salvatore Ferragamo

De rode draad is: oversize. De volumes zijn ruim en breisels zijn grof. Bij sommige modehuizen waren de wintertruien versierd met strass of kralen. Op andere catwalks zagen we patchwork versies of borduursels. Wat voor een draai de modeontwerpers er ook aan hebben gegeven, de uitstraling van deze nieuwe wintertruien is comfortabel en nonchalant. Het zijn ’troost-truien’ ten voeten uit.

Modetrends herfst winter 2020 2021. Wintertruien
Modetrends herfst winter 2020 2021. Wintertruien. Modeshow: Ermanno Scervino. Foto: Charlotte Mesman

Niet alleen de truien zijn vernieuwend, ook de combinaties die we gaan leggen zijn inspirerend. Je draagt je coltrui op een (spijker)broek, maar net zo goed op een lange rok met zilverborduursels of een chique kokerrok. Met dit soort truien gaat het er vooral om om spannende contrasten te creëren. Na het vroege najaar kun je ze ook op shorts of een kort rokje dragen.

Bekijk de foto’s maar eens en laat je inspireren!

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE