Modetrends herfst 2020. Deze kleurcombinatie is red-hot. Hier word je blij van!

Geef je (sombere) herfst outfit een boost met levendige modekleuren. De hotste modekleuren (combinatie) voor herfst winter 2020? Roze, lila en rood.

Modetrends herfst 2020. Deze kleurcombinatie is red-hot
Modetrends herfst 2020. Deze kleurcombinatie is red-hot. Outfits: Alberta Ferretti. Foto: Charlotte Mesman

Een paar seizoenen geleden vierde de kleurcombinatie roze met rood hoogtij. Dit seizoen halen we er een derde kleur bij: lila! Geef sombere najaarsdagen een boost met deze inspirerende modetrend voor herfst winter 2020 2021.

Modetrends herfst 2020. Deze kleurcombinatie is red-hot
Modetrends herfst 2020. Deze kleurcombinatie is red-hot. Photo: courtesy of Alberta Ferretti

Toegegeven, het is een gewaagde combinatie, maar mooi is-ie wel! Combineer een rode broek met een donkerrood leren jack en haal er een lila coltrui bij. Of draag een roodleren jack op een fuchsia broek. Als je het helemaal volgens het boekje wilt doen, kun je de look afmaken met rode of lila (afzaklaarzen).

Modetrends herfst 2020. Deze kleurcombinatie is red-hot
Modetrends herfst 2020. Deze kleurcombinatie is red-hot. Outfit: Alberta Ferretti. Foto: Charlotte Mesman

Vind je het iets teveel van het goede, kies je basiskledingstukken – broek en jasje of jack – dan in klassieke donkere roodtinten, of misschien wel kastanjebruin. Deze kleuren zijn tijdloos. Voor een up-to-date twist haal er je een lila coltruitje of sjaal bij. Op die manier investeer je in kledingstukken die meerdere (vele) seizoenen zullen meegaan en koop je alleen wat accessoires of basics als een coltrui, een tas of muts in hippe en trendy modekleuren zoals fuchsia, roze en lila.

Modetrends herfst 2020. Deze kleurcombinatie is red-hot
Modetrends herfst 2020. Deze kleurcombinatie is red-hot. Photo: courtesy of Boss

Bekijk de foto’s maar eens en kijk je kast er eens op na. Maak kleurrijke en trendy combinaties die je blij en fashionable de dag door helpen.

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE