Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends zomer 2021 | Modetrends 2021. De allernieuwste broekentrends voor 2021? Supervrouwelijk (en sensueel)!

Modetrends 2021. De allernieuwste broekentrends voor 2021? Supervrouwelijk (en sensueel)!

Joggingbroeken, oversize bandplooibroeken, relaxede volumes. Alles goed en wél maar de broekentrends voor 2021 zijn al weer een stapje verder!

Modetrends 2021. De allernieuwste broekentrends voor 2021
Modetrends 2021. De allernieuwste broekentrends voor 2021. Foto’s van links naar rechts: Blumarine, Versace, Saint Laurent, Sportmax, N21

Hoe lang is het geleden dat we silhouetjes zoals op de catwalkfoto’s voor lente zomer 2021 hebben gezien (zie de coverfoto)? Natuurlijk, joggingbroeken, paperbag broeken, jaren ’80 bandplooibroeken… we zagen ze allemaal (en in grote getale) op de runways voorbijkomen en dat is ‘gezien de omstandigheden’ meer dan begrijpelijk. Maar er waait een nieuwe wind! De broekentrends voor lente zomer 2021 vertonen interessante ontwikkelingen.

Modetrends lente zomer 2021. 10x Modetrends die je vast interesseren!
Modetrends lente zomer 2021. Modetrends die je vast interesseren! De lage taille komt terug. Foto: Versace

De broeken worden smaller, ook al lopen sommige modellen nog wat wijd uit in een lichte bootcut. Opvallend is ook dat de tailles weer lager worden, iets wat wij toejuichen! Want zeg nu zelf, zo’n Versace broek met lage taille is toch onweerstaanbaar.

Modetrends 2021. De allernieuwste broekentrends voor 2021
Modetrends 2021. De allernieuwste broekentrends voor 2021. Photo: courtesy of Etro

Een andere nieuwigheid (terug van weggeweest!) is de legging. Dat superstrakke broekje gaan we ook weer dragen. Wil je helemaal anticiperen op de allernieuwste modetrends voor lente zomer 2021 waag je dan aan een strakke, jaren ’80 stirrup broek (skibroek), van die broeken met een brede elastieken band onder je voet waardoor de broek mooi op z’n plaats blijft zitten. Draag ze met een paar kittige pumpjes en je bent een held!

Modetrends 2021. De allernieuwste broekentrends voor 2021
Modetrends 2021. De allernieuwste broekentrends voor 2021. Photo: courtesy of Blumarine

Een ander model dat de aandacht verdient, is de slank afkledende broek met voorsplitje. Deze modetrend zagen we vorig jaar zomer al schoorvoetend in het modebeeld terugkomen en guess what… de trend zet door!

Modetrends 2021. De allernieuwste broekentrends voor 2021
Modetrends 2021. De allernieuwste broekentrends voor 2021. Photo: courtesy of Versace

Bekijk de modefoto’s maar eens en laat je inspireren door de allernieuwste broekentrends voor lente zomer 2021.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE