Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends lente zomer 2020 | Modetrends 2020. De trench coat. Een oude, nieuwe liefde. Zo draag je ‘m

Modetrends 2020. De trench coat. Een oude, nieuwe liefde. Zo draag je ‘m

Nooit tevoren waren de trench coats zo lang. Of zo kort. De trench coat staat opnieuw in the picture. Het is het meest tijdloze item dat er is. Dragen!

Modetrends 2020. De trench coat
Modetrends 2020. De trench coat. Modeshows van links naar rechts: Valentino, Annakiki, Sacai

Als je het even niet meer weet, grijp dan terug naar de trench coat. Het is een oude (nieuwe) liefde die je nooit in de steek zal laten. De modetrends voor lente zomer 2020 staan er bol van. Terecht. De trench coat is timeless, een evergreen. Maar ook trendy en modern. Zeker in de uitvoeringen die we in de modecollecties voor zomer 2020 te zien krijgen.

De nieuwe trench coats zijn superlang. Bij Dolce & Gabbana, Bottega Veneta en Fendi valt de zoom zo ongeveer op de enkels. De modellen van Burberry – het modehuis bij uitstek voor trench coats – slepen zelfs over de grond! Klik hier voor lange trench coats.

Maar ook lengtes over de knie doen het goed. Heel draagbaar is bijvoorbeeld de net-over-de-knie-lange trench coat van Celine die met een seventies spijkerbroek, gympen en een witte blouse wordt geshowd. Een look die iedere vrouw flatteert.

Modetrends 2020. De trench coat
Modetrends 2020. De trench coat. Modeshow: Valentino. Foto: Celine

Maar een trench coat kan zelfs een rock uitstraling krijgen. Bekijk de foto hieronder maar eens! Een pittig broekje en een stoere riem in plaats van de bijbehorende ceintuur, en je bent al een eind op weg!

Modetrends 2020. De trench coat
Modetrends 2020. De trench coat. Streetstyle. Foto: Charlotte Mesman

Verder geldt: hoe klassieker het model, hoe tijdlozer (dat spreekt voor zich). Maar tijdloos kan ook heel trendy zijn. Dat bewijst de ‘effortless’ chique look die Michael Kors de catwalk voor lente zomer 2020 opstuurde.

Modetrends 2020. De trench coat
Modetrends 2020. De trench coat. Modeshow: Michael Kors

Bottom line van dit alles is: draag die trench coat. Over een klassieke broek, over een spijkerbroek, over een jurk, over shorts. Met een trench coat kan het nooit, maar dan ook nooit misgaan!

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE