Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapselfoto's | Kapseltrends zomer 2020. Korte kapsels zijn hip. De pixie cut is terug!

Kapseltrends zomer 2020. Korte kapsels zijn hip. De pixie cut is terug!

De pixie cut is terug. Dat vrouwelijke korte kapseltje à la ‘Rosemary’s Baby’ (Mia Farrow) met een onweerstaanbare jongensachtige flair verovert opnieuw de wereld. Het is dan ook een heerlijke coupe: vrijgevochten, uniseks, hip en fris.

Kapseltrends zomer 2020. Korte kapsels zijn hit. De pixie cut is terug
Kapseltrends zomer 2020. Korte kapsels zijn hip. De pixie cut is terug! Modeshow: Etro

Korte kapsels zijn terug in de mode. De haartrends voor lente zomer 2020 laten een evenwichtig beeld van lange, middellange en korte kapsels zien. Kort haar speelt daarbij een net zo belangrijke rol als de andere haarlengtes.

Jurkentrends zomer 2020. Mini, midi, maxi. Welke lengte kies jij?
Kapseltrends zomer 2020. Korte kapsels zijn hit. De pixie cut is terug! Modeshow: Etro

Kort haar is pittig en snel. Het getuigt van karakter. De mooiste korte coupes zijn ongedwongen en natuurlijk met een vrouwelijke touch. Een dergelijke look creëer je met speelse lokjes en niet al te strakke lijnen.

Korte kapsels voor voorjaar en zomer 2019
Kapseltrends zomer 2020. Korte kapsels zijn hit. De pixie cut is terug! Foto: Mauro Pilotto

Als je kort gaat, en je haar je nek en hals niet meer bedekt, verlegt het accent zich naar de kaaklijn. Je kunt het effect daarvan verzachten met wat langere zijkanten (bakkebaarden) en een wat langere pony. Hiermee verzacht je deze androgyne coupe.

Korte dameskapsels lente zomer 2019
Kapseltrends zomer 2020. Korte kapsels zijn eem hit. De pixie cut is terug! Fashion show: MSGM, ph. Charlotte Mesman

Bespreek met je hair stylist wat het beste voor jou werkt. Maar speel je al langere tijd met het idee om je haar kort te laten knippen, geef het dan een kans. Neem je haar, en vooral je haarlengte, niet al te serieus. Je haar groeit weer aan. Wat kan er eigenlijk misgaan? Misschien vind je wel de coupe van je leven.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE