Streetstyle mode zomer 2020. Must-have items: jeans met hoge taille en streepoverhemd

De coolste, de allercoolste casual modelook voor lente zomer 2020 is heel eenvoudig: combineer jeans met een hoge taille en een streepoverhemd.

Streetstyle mode zomer 2020. Must-have items: jeans met hoge taille en streepoverhemd
Streetstyle mode zomer 2020. Must-have items: jeans met hoge taille en streepoverhemd. Foto: Charlotte Mesman. Op deze foto: Elsa Hosk

Nooit was de mode zo simpel, en zo cool! Combineer een spijkerbroek met hoge taille met een streepoverhemd en je bent helemaal in-trend. We zagen deze look op meerdere catwalks voor lente zomer 2020. Etro, Versace, Celine, Alberta Ferrettti. Het is een look die iedereen goed staat.

Streetstyle mode zomer 2020. Must-have items: jeans met hoge taille en streepoverhemd
Streetstyle mode zomer 2020. Must-have items: jeans met hoge taille en streepoverhemd. Modeshow: Celine. Foto: Mauro Pilotto

Het succes van deze look zit ‘m volgens ons vooral in dat streepoverhemd. Blauw-witte strepen staan altijd fris, en schoon, en het is daarom niet verwonderlijk dat ze deel uitmaken van het ‘uniform’ van de succesvolle zakenman. De combinatie met een mooie spijkerbroek is een schot in de roos omdat de mode nu eenmaal van contrasten houdt.

Modetrends lente zomer 2020. Paisley patronen
Modetrends lente zomer 2020. Paisley patronen. Zweeds topmodel Elsa Hosk. Foto: Charlotte Mesman

Je kunt de combi spijkerbroek – streepoverhemd uitwerken zoals je wilt. Je kunt er spannende boots à la Elsa Hosk onder dragen, of sportieve gympen à la Celine. Ook hoge pumps doen het goed onder deze look omdat je er dan iets uiterst vrouwelijks bij haalt.

Streetstyle mode zomer 2020. Must-have items: jeans met hoge taille en streepoverhemd
Streetstyle mode zomer 2020. Must-have items: jeans met hoge taille en streepoverhemd. Foto: Charlotte Mesman. Op deze foto: Olivia Palermo

Je kunt de look afmaken met een mooi blazertje. Of met een trench coat. Ons advies is om die ‘bovenlaag’ klassiek te houden. Want de spijkerbroek plus overhemd zijn op zich al cool genoeg.

Bekijk de foto’s en laat je inspireren!

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE