Peyton Knights superschattige bloempotkapsel

Fashion model Peyton Knight kun je niet over het hoofd zien en dat heeft ze vooral aan haar bloempot kapseltje te danken. Het jonge, Amerikaanse model onderscheidt zich van haar collega’s door haar aparte look.

peyton-knight-03
Peyton Knight backstage bij Francesco Scognamiglio lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto

De meeste modellen gaan op safe met lange lokken op gelijke lengte waar je alle kanten mee op kunt. Een aantal modellen volgt de trends en dat zijn op dit moment: gelaagde halflange jaren ’70 kapsels met lichte punk invloeden of de wel heel gedurfde, superkorte buzz cut.

Maar er zijn er ook modellen die een heel eigen koers varen. Zoals Peyton Knight. Met haar rechte pony en aflopende, schouderlange coupe vestigde ze de aandacht van de modewereld op zich. Vorig seizoen liep ze onder meer voor toonaangevende modehuizen als Marc Jacobs, Balenciaga, Prada en Gucci.

Anders dan je misschien zult denken kun je nog best veel doen met een ‘bowl cut’ zoals die van Peyton. Zelf had het model niet gedacht dat deze haarsnit zo veelzijdig zou zijn. ‘Elke shoot, elke show heb ik een andere look.

We zagen Peyton op haar ‘extreemst’ bij Gucci (ontworpen door Alessandro Michele). Daar was Peytons ronde kapseltjes vol en glad geföhnd en kreeg ze een enorme bril op haar neus. Helemaal in lijn met de ‘granny look‘ van nu.

Dat het ook vlotter kan bewijzen de overige foto’s die je op deze pagina vindt. Wie weet, is zo’n bloempotje iets voor jou? P.S. De sproetjes op de backstagefoto’s bij Francesco Scognamiglio zijn ‘fake’.

peyton-knight-06
Peyton Knight met ‘side swept’ pony op de catwalk van Fendi lente zomer 2016, photo: courtesy of Fendi
peyton-knight-02
Peyton Knight backstage bij Francesco Scognamiglio lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto
peyton-knight-05
Peyton Knight op de catwalk van MSGM lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto
peyton-knight-04
Peyton Knight op de catwalk van Gucci lente zomer 2016
peyton-knight-01
Peyton Knight op de catwalk van Balenciaga lente zomer 2016, photo: courtesy of Balenciaga

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE