Trendystyle.net | Milan Fashion Week winter 2012 2013 (1)

Milan Fashion Week winter 2012 2013 (1)

De eerste dag van de Milan Fashion Week zit erop! Ik had gisteren al iets …

De eerste dag van de Milan Fashion Week zit erop! Ik had gisteren al iets willen publiceren maar kon mijn ogen ’s avonds nauwelijks nog openhouden. Het was een intensieve dag. De week werd geopend door de show van Elena Miro, grote maten collecties. De foto van de mannequins met rode badjassen is backstage bij Miro gemaakt.
Hoogtepunt van de dag was de show van Gucci (zie model Anja Rubik in de lange wijnrode jurk). Op de catwalk van dit modehuis heel wat Nederlandse modellen waaronder Bette Franke, Maud Welzen en Melissa Tammerijn. De collectie was vrij dark (noir volgens Gucci) en de inspiratie was romantisch en pompeus. ‘Sensuele dramatiek‘, zegt creatief directeur Frida Giannini. Het modepubliek om en rond de show van Gucci was net zo inspirerend als de show zelf. Het was een parade van modemensen die allemaal gezien (en gefotografeerd) wilden worden.
Ontwerper John Richmond gooide het voor zijn wintercollectie over een heel andere boeg. De overbekende spijkerbroeken zijn inmiddels wel uit het repertoire verdwenen en op de catwalk zagen we zelfs bruidsjurken. De modellen die op de laatste foto vrolijk zwaaien, kwamen van Richmond die in het Castello Sforzesco, een bekend monument in Milaan (zie ook de foto met de fontein) showde. Ze waren op zoek naar een taxi.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE