Trendystyle.net | Milan Fashion Week winter 2012 2013 (2)

Milan Fashion Week winter 2012 2013 (2)

Even een flash van de tweede dag van de Milan Fashion Week. Zoals je op …

Even een flash van de tweede dag van de Milan Fashion Week. Zoals je op de tweede foto ziet, was er backstage bij Max Mara geen doorkomen aan! Ik begrijp niet hoe de visagisten en kappers zo kunnen werken! De show had een communistisch-Chinees tintje. De make-up van de modellen die er backstage ietwat hard uitzag, was op de catwalk helemaal op z’n plaats. De make-up en kapsels met volume bij Ermanno Scervino waren veel vrouwelijker. In de collectie van deze designer veel leer (mooi!). Bij Krizia zagen we (weer) goud in het haar (net zoals vorig seizoen). En de show van Daniela Gregis blijft iets vreemds. Nauwelijk muziek en ’tafelkleedjes-kleding’, zoals iemand het tijdens de show oneerbiedig omschreef. Het is nu alweer vrijdag en ik sta in de startblokken om naar Just Cavalli te gaan. Straks weer een update! Ciao ciao uit Milaan!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE