Trendystyle.net | Milan Fashion Week winter 2012 2013 (3)

Milan Fashion Week winter 2012 2013 (3)

Aan het eind van elke modedag is het weer een drama: de foto’s kiezen. Hoe …

Aan het eind van elke modedag is het weer een drama: de foto’s kiezen. Hoe kies je even snel uit duizenden foto’s een kleine selectie die een goed beeld van de dag geven? Onmogelijk! Straks na de shows heb ik meer tijd om alles op mijn gemak uit te zoeken en daar verheug ik me nu al op. Voor vandaag is weer een snelle flash. De eerste foto’s hierboven zijn backstage bij Iceberg gemaakt. Nederland was daar goed vertegenwoordigd. We zagen Daphne Groeneveld, Bette Franke (eerste foto), Melissa Tammerijn en Maud Velzen, allemaal met pruik! Bij Just Cavalli was het bling bling, veel zilver en goud. C’N’C koos voor mooie smokey eyes voor een grafische collectie met vooral veel zwart. En het weer blijft fantastisch! De Dom van Milaan blaakt in de zon!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE