Milan Fashion Week van start! Love Alberta Ferretti!

Alberta Ferretti zomer 2015 Alberta Ferretti zomer 2015De Milan Fashion Week is vandaag van start gegaan. Op de catwalks de collecties voor zomer 2015. Ik zal jullie de komende dagen op de hoogte houden (eerst van de shows in Milaan en dan van die in Parijs).
Vanmorgen ben ik om 8.20 de deur uitgegaan en ben net terug van de shows. Het was een zéér drukke eerste dag met veel enerverende shows. Het is hier nu al laat, de ramen staan wijd open, het is nog warm. Ik geef je snel wat ‘flashes’ van deze dag. In deze post een paar foto’s van de show van Alberta Ferretti. I love this hippy girl/woman! Supermooie items in denim en franjes overall. Love love love it! – Charlotte Mesman

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE