Home | Fashion trends 2022 | Wel eens van die ‘bewegende’ foto’s gezien?

Wel eens van die ‘bewegende’ foto’s gezien?

BackstageTegenwoordig zie je wel van die ‘bewegende foto’s’. Het is net geen video maar ook geen foto… Hoe moet ik dit uitleggen. De volgende keer dat je het ziet, weet je wat ik bedoel. Ik heb me altijd afgevraagd hoe ze dit soort ‘foto’s’ maken. Nu weet ik het. Gewoon heel veel camera’s in een cirkel. Eén foto van het model en het is gepiept! Ik zag het vandaag backstage tijdens de Milan Fashion Week. – Charlotte Mesman

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE