Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Make-up junkie! Wat vinden jullie hiervan?

Make-up junkie! Wat vinden jullie hiervan?

Ik ben helemaal op de make-up toer. Ga jullie er nog even mee vervelen! Volgens …

Benefit Eyeliner they are RealBenefit mascara en eyelinerIk ben helemaal op de make-up toer. Ga jullie er nog even mee vervelen! Volgens de Italiaanse topvisagiste Clio Zammatteo is ‘they are Real’ Beyond Mascara van Benefit op dit moment de beste mascara die er is. Zoiets moet je dus niet tegen mij zeggen! Ik ben ‘m gelijk gaan halen. Een behoorlijke rib uit mijn lijf. 26,50 Euro. En daar bleef het natuurlijk niet bij want als je eenmaal aan het kopen bent, pak je natuurlijk nog iets anders mee. Het werd een eyeliner ‘they are Real’ Push-Up Liner voor 25,50 Euro.

De afgelopen dagen ben ik ermee gaan experimenteren. De mascara valt me een beetje tegen. Ik denk dat deze mascara heel goede (precieze) resultaten geeft als je op zich al volle wimpers hebt, maar die heb ik niet!! Ik heb verder ook geen geduld en met dit borsteltje met je echt even aan de slag en een behoorlijk aantal lagen over elkaar aanbrengen. Dan krijg je wel een mooi resultaat. Maar ik ben gewoon te ongeduldig voor dit soort mascara’s.

Met de eyeliner ben ik heel blij. De schuin afgesneden punt maakt het heel gemakkelijk een mooi lijntje te trekken. Je moet het wel in één keer goed doen want het lijntje ‘plastificeert’ en het is niet gemakkelijk om er later nog eens overheen te gaan. Je moet dus wel een beetje ervaring hebben. Na flink oefenen maakte ik vandaag een mooi, strak lijntje en het is de hele dag goed blijven zitten. Wat mij betreft is de eyeliner een blijvertje.

Hebben jullie ervaring met de ‘they are Real’ mascara en eyeliner van Benefit. Wat vinden jullie ervan? Tips?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE