Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Stralende-huid-kit van M.A.C

Stralende-huid-kit van M.A.C

De afgelopen dagen ben ik voor Trendystyle druk bezig geweest met de nieuwste make-up trends …

Make-up M.A.C winter 2014 2015

De afgelopen dagen ben ik voor Trendystyle druk bezig geweest met de nieuwste make-up trends voor de herfst en winter. Het is vooral veel interviewen en de trends doornemen met visagisten. Met Michele Magnani van M.A.C deed ik dat onder het genot van koffie en cheesecake in Brera, één van de charmantste (kunstenaars)wijken in Milaan. Verder interviewden we voor Trendystyle Rajan Tolomei van Max Factor en Fabrizio Paci van Make Up For Ever. En er zitten nog een paar andere spannende interviews in de pipeline. Jullie kunnen alles terugvinden op Trendystyle. Maar ik deel graag alvast wat make-up geheimen met je! Zoals de formule voor een stralende huid waarover Michele Magnani mij vertelde.

Ook voor najaar en winter 2014 2015 moeten onze huidjes weer stralend en zo licht mogelijk opgemaakt zijn. Bijna doorschijnend. Maar goed, met een klein likje foundation heb je nog geen gaaf huidje. Ik tenminste niet (en de modellen backstage vaak ook niet!). Er is meer voor nodig. Dit zijn de backstage geheimen die Michele Magnani van M.A.C me meegaf:

  • Om je huid lekker op te frissen voordat je ‘m gaat opmaken, spray je er wat M.A.C Prep + Prime Fix + over. Deze spray verkoelt en hydrateert je huid. Je gebruikt de spray in de plaats van een tonic. Als je huid erg droog is, kun je er een paar druppeltjes M.A.C. Prep + Prime Essential Oils inkloppen (maar niet teveel anders ziet het er vet uit).
  • Na de spray gebruiken de meeste topvisagisten een crème als ‘primer’. De crème moet licht zijn en niet te dik. Bijna alle make-up artiesten backstage bij de modeshows gebruiken hiervoor Embryolisse Lait-concentré van het Franse merk Embryolisse, een heel lichte maar hydraterende formule die je huid heel gaaf en effen maakt. De crème (of eigenlijk is het meer een melk) masseer je in je huid.
  • Nu pas breng je een vloeibare foundation aan. Zo min mogelijk dus! Heb je een mooie huid, gebruik ‘m dan alleen op de plekjes waar je het echt nodig hebt.
  • Om glim tegen te gaan haal je met een grote kwast en lichte hand een heel klein beetje Mineralize Powder over je gezicht. De poeder maakt je huid mooi egaal. Mineralize Powder is ook perfect om grove (grote) poriën te verdoezelen. ‘Photoshop in poedervorm!’ noemde Michele het.
  • Tot slot spray je vanaf een afstand van ongeveer 30 centimeter nog wat Fix + over je gezicht. Hierdoor vermengen de producten op je huid zich goed met elkaar en gaat dat ‘opgemaakte’ ervan af. Bovendien fixeer je er je make-up mee zodat die langer blijft zitten.

E violà… c’est tout! Op naar een superhuidje!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE