Trendystyle.net | Fashion trends | Mijn garderobekast puilt uit! Tips, please…

Mijn garderobekast puilt uit! Tips, please…

Hi girls, ik weet niet hoe het met jullie zit, maar mijn garderobe is een …

Hi girls, ik weet niet hoe het met jullie zit, maar mijn garderobe is een disaster. Mijn klerenkast puilt uit zijn voegen. Alles zit dicht op elkaar gepakt. Ga maar eens iets vinden! Maar daar blijft het niet bij. Boven op mijn kast staan allemaal schoenendozen en elk hoekje van de slaapkamer is gevuld met losse kledingrekken, plastic opbergbakken en andere ‘vondsten’. Heb er net weer een rekje bijgekocht. Mijn vriendje wordt er gek van! Zelf had ik natuurlijk ook liever een inloopkast :-)

klerenkast-02
Weer een rekje erbij :-)

Overigens kan het nog veel erger, hoor! Zo heeft de Italiaanse stijlicoon Anna Dello Russo letterlijk alle kamers in haar huis voor haar garderobe gebruikt. Zelfs in de keukenkastjes schijnen kleren te hangen. Ze heeft alleen al honderden paar schoenen. Ga dat maar eens opbergen. En verder ken ik meerdere mensen die hun garage tot kledingkast hebben omgebouwd.

Anna Dello Russo
Stijlicoon en fashion-addict Anna Dello Russo. Ze heeft zelfs kleren in de keukenkastjes hangen…

Maar goed, bij mij wordt het nu toch ook wel dramatisch. Ik gebruik deze zomerse dagen om de boel enigzins te fatsoeneren en als eerste kijk je dan natuurlijk op internet. Doel is om alles weer zoveel mogelijk in de kasten te krijgen zodat ook manlief zich in de slaapkamer weer wat vrijer kan bewegen. Maar nu wordt het leuk. Ik stuitte op deze adviezen:

  • Hang niet alles op kleur, maar hang je top-items bij elkaar omdat je die items vaak als basis neemt voor een spannende outfit. Zit wat in.
  • Maar nu komt het: haal de deur uit je garderobekast zodat alles goed in zicht hangt. Maak er dan een soort kamertje van met mooie verlichting en misschien wel behang. Ik zie het gezicht van mijn vriendje al voor me als ik al mijn kleren ook nog eens ga uitstallen :-)
  • En verder: investeer in een paar mooie kleerhangers en hang topstukken – een mooie jurk of jas – op een goed zichtbare plaats (aan een deur of zo), zodat je er optimaal van kunt genieten. Tja… nog afgezien van al het stof dat zich erop zou verzamelen…
  • En tot slot: maak een soort altaartje voor je lievelingsaccessoires (je ‘it-bag’, je duurste zonnebrillen) want alleen al bij het zien van al deze mooie dingen word je blij.

Wat vinden jullie hier nù van? Als je single bent en graag in een soort fashion showroom wilt wonen, dan is het misschien iets, but for me… ?! In afwachting van die inloopkast (sweet dreams) ben ik maar begonnen om dingen die ik langere tijd niet meer gedragen heb in kledingzakken en dozen te pakken en naar de zolder te brengen. Want wegdoen is er bij mij niet bij!

Garderobekast opruimen
Mijn eerste doos is klaar voor de zolder. Traantje :-(

GIRLS, WAT DOEN JULLIE IN DEZE GEVALLEN? HERKENNEN JULLIE DIT? TIPS PLEASE…! THANKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Charlotte MesmanCharlotte

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE