Trendystyle.net | Fashion trends | De breisels van Stella McCartney. Dit kan jij ook!

De breisels van Stella McCartney. Dit kan jij ook!

Hi girls! Zijn jullie goed in breien? Dan hebben we een supertip voor je. Stella …

Stella McCartney breiselsHi girls! Zijn jullie goed in breien? Dan hebben we een supertip voor je. Stella McCartney kwam voor winter 2014 2015 met een aantal outfits die je – als je een beetje handig met de breinaalden bent – volgens mij vrij gemakkelijk kunt namaken. Oeps, Stella zal me dit niet in dank afnemen!

Het leuke aan de outfits is dat alle items in dezelfde wol en breisteek zijn gemaakt. Bekijk de foto’s maar eens. Zie je dat de truien lekker groot zijn en de mouwen superlang (daar ben ik dol op, zeker in de winter!). Ook de broeken en rokken vallen ruim. Helemaal te gek zijn de bijbehorende tassen waarvan de hengels op de schouders gestrikt worden.

stella-mccartney-breisels-01 stella-mccartney-breisels-02 stella-mccartney-breisels-03Ik ben niet echt heel goed in breien maar de patronen moeten volgens mij vrij recht-toe-recht-aan zijn – en ook heel trendy! Het moet te doen zijn! Love it! Ik zou zelf zin in breien krijgen. Als ik nu begin, is mijn outfit in het najaar vast wel af :-)

Wat vinden jullie ervan? Is het te doen? Inspireren deze outfits je? Moeilijk of niet? Laat het even weten als het je gelukt is om zoiets te fabriceren!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE