Trendystyle.net | Lifestyle | Lunchroom Yume in Boskoop wil je vandaag nog ontdekken

Lunchroom Yume in Boskoop wil je vandaag nog ontdekken

Groenliefhebbers, opgelet! Lunchen of koffie of thee drinken bij Yume in Boskoop is de ultieme groen-ervaring. Tip: de sinaasappelcake.

Koffie & Theehuis |Lunchroom Yume in Boskoop
Koffie & Theehuis |Lunchroom Yume in Boskoop

Temidden van de boomkwekerijen in het unieke Boskoop, Zuid-Holland, waar alles draait om het kweken en exporteren van siergewassen, is Koffie & Thuishuis | Lunchroom Yume.

Yume, wat Japans is voor ‘droom’, zag zeven jaar geleden het licht. Het idee was simpel maar nieuw voor Boskoop. Groenliefhebbers, want die trekt dit interessante plekje in het Groene Hart van Nederland, die voor tuinplantjes naar PlantenTuin Esveld kwamen, konden daar ook terecht voor een geurig ‘bakkie’ met wat lekkers erbij.

Koffie & Theehuis |Lunchroom Yume in Boskoop
Koffie & Theehuis |Lunchroom Yume in Boskoop

Het begon met een uitspanning in een kas maar omdat dat in de winter toch erg warm bleek, werd het gebouwtje waar de kassa stond omgeturnd tot een waar café met de sfeer van een gemoedelijke huiskamer waar je je direct thuis voelt.

Sinds 2020 is Yume in handen van de goedlachse Roos, jonge eigenaar en hartelijke gastvrouw, die zichzelf met gevoel voor humor omschrijft als ‘te eigenwijs om voor een baas te werken’. In ‘Yume’ zag ze haar droom om voor zichzelf te werken en haar passie voor lekker eten verwezenlijkt.

Het is vooral de sinaasappelcake naar recept van oma Esveld die bij Yume grif aftrek vindt. Maar ook de Yume thee is het proberen waard. De ingrediënten daarvoor worden met zorg verbouwd, geplukt, gedroogd en gemengd door PlukTea in Boskoop. Een biologische en lokale thee dus, met een unieke speciaal voor Yume samengestelde melange.

En verder geen opsmuk, geen fratsen, gewoon lekker eten en drinken, zegt Roos. Heerlijke biologische sapjes, huisgemaakte soepen, versgebakken taarten en uiteraard, zoals gezegd, goede koffie en thee. Alles met eerlijke, verse en grotendeels biologische ingrediënten.

Yume Koffie & Theehuis | Lunchroom | Borrel
PlantenTuin Esveld
Rijneveld 68, 2771 XS Boskoop

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE