Trendystyle.net | Last minute tip Oudejaar: onder het smokingjasje… bijna niets!

Last minute tip Oudejaar: onder het smokingjasje… bijna niets!

Ik kan je nu al verklappen dat smokings ‘voor haar’ in 2013 weer helemaal in …

Ik kan je nu al verklappen dat smokings ‘voor haar’ in 2013 weer helemaal in de mode komen! Maar waarom zou je het nieuwe jaar afwachten? Ik ben helemaal weg van deze combinatie die ik op de catwalk van Just Cavalli voor lente zomer 2013 zag. Een mooi gesneden jasje met slanke revers, een witte bloes (bijna een overhemd) met doorzichtige details en dan een ragfijn kanten rokje eronder! Geniaal! Zo sexy voor Oudejaarsavond. Ik geloof dat dit mijn outfit gaat worden! Bravo, Cavalli! (P.s. Voor het geval je je afvraagt wie dit mooie model is… het is Cora Emmanuel. Ik heb al eerder foto’s van haar gepubliceerd, ik vind haar fantastisch).

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE