Eén van mijn favoriete modellen van 2012: Ginta Lapina

ginta-lapina03 ginta-lapina02Ginta LapinaHet lijkt erop dat Karlie Kloss ‘Vogue’s Top Model of The Year’ (2012) gaat worden (dat is tenminste het gerucht) en als het zo is, kan ik me daar wel iets bij voorstellen. Karlie is een persoonlijkheid, een supermodel. En verder is ze  vriendelijk, grappig en ook heel bijzonder, niet in het minst vanwege haar wenkbrauwen die heel verbaasd in een opgetrokken hoek staan. Maar een model dat mij de afgelopen jaren ook is opgevallen, is Ginta Lapina. Deze ‘au naturel’ foto’s maakte ik kort na de show van Stella McCartney. Ginta komt uit Letland, ziet er engelachtig uit maar verandert voor de camera in een oogverblindende diva!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE