Walking in water. Als een zeemeermin

alberta-ferrett-zomer-06 alberta-ferrett-zomer-05 alberta-ferrett-zomer-04 alberta-ferrett-zomer-03 alberta-ferrett-zomer-02Voor Trendystyle zijn we alweer druk bezig met de mode en beauty voor 2013 en ik ben alle foto’s van alle shows die ik voor het komende lente- en zomerseizoen heb gezien aan het doorlopen om de trends in kaart te brengen. Eén van de mooiste collecties was misschien wel die van Alberta Ferretti. Wat een delicate jurken! Doorzichtig, met waterkleuren en heel delicaat kant. Zo’n jurk zou ik met Oudejaarsavond al wel willen hebben! Wat vinden jullie van deze zeemeerminlook?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE