Trendystyle.net | Dit kreeg ik van de Kerstman :-) Supercool!

Dit kreeg ik van de Kerstman :-) Supercool!

Dear Santa Claus, I’m so happy! Thank you so much :-) Ik wilde al maanden …

instant-mini02Dear Santa Claus, I’m so happy! Thank you so much :-) Ik wilde al maanden zo’n polaroidcamera hebben en ik weet wel waarom. Toen ik nog model was en de fotografen nog met filmrolletjes werkten, maakten ze altijd eerst een paar polaroids om te kijken hoe de foto eruit zou gaan zien. En als je geluk had, mocht je die polaroids hebben en kon je ze alvast in je portfolio doen zodat iedereen kon zien dat je weer gewerkt had. Dat geluksgevoel om met een paar polaroids thuis te komen, moet me bijgebleven zijn. En nu na jaren heb ik mijn eigen instant camera en wel een hele mooie! Ik denk dat het superleuk is om deze camera mee te nemen naar een party of een etentje! Hij ging vandaag mee naar Starbucks en ik kon het niet nalaten de eerste polaroids mee te publiceren! Wens jullie allemaal een heel fijne Kerstdag toe!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE