Trendystyle.net | 2013. LOL! LUCKY OUT LOUD!

2013. LOL! LUCKY OUT LOUD!

13 was altijd mijn geluksnummer. Ik was nummer 13 op school. En overal en altijd …

13 was altijd mijn geluksnummer. Ik was nummer 13 op school. En overal en altijd kies ik 13 (als het nummer al bestaat want maar al te vaak wordt het overgeslagen). Laten we kijken wat 2013 ons brengt. Ik vond deze metallic Kerstboom met ‘2013 LOL’ in ieder geval erg leuk. LOL niet voor ‘Laughing Out Loud’ maar nu eens voor ‘LUCKY OUT LOUD’. Ik wens jullie allemaal een gelukkig, bruisend en gezond 2013 toe! Big LOL kisses!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE