Trendystyle.net | Oudejaarsavond. Have fun!!!

Oudejaarsavond. Have fun!!!

I made up my mind! Dit ga ik vanavond aandoen! Heb even snel met mijn …

I made up my mind! Dit ga ik vanavond aandoen! Heb even snel met mijn mobieltje een foto van mijn outfit voor jullie gemaakt. Ik ga voor pailletten. Mijn smokingblazer (zie mijn vorige post) sla ik om me heen om naar buiten te gaan. Het rokje zullen jullie vast herkennen. Het is van Zara, net zoals de ceintuur. De zilveren peep toe schoenen heb ik al jaren in de kast staan en komen nu goed van pas. Het tasje is van Guess en heeft een binnentasje met een dierenprint. Een paar fonkelende oorbellen erbij, véél eyeliner en mascara, en een opgestoken jaren ’60 kapsel en ik ben klaar. Zijn jullie er al klaar voor? Ben benieuwd naar jullie outfit! Ik wens jullie allemaal een bruisende en sprankelende avond toe! Have fun!!! Liefs, Charlotte

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE