Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapseltrend 2016: sexy catwalk lokken!

Kapseltrend 2016: sexy catwalk lokken!

Ook altijd zo jaloers op die zachte losse nonchalante (maar toch ook weer niet!) lokken …

Ook altijd zo jaloers op die zachte losse nonchalante (maar toch ook weer niet!) lokken van de modellen op de catwalks? Wij wel! We vroegen top hair stylist Anthony Turner om ons uit te leggen hoe we zo’n kapsel zelf thuis kunnen fabriceren.

Bekijk het filmpje maar eens. Daarin vertelt Anthony Turner ons meer over de lange haren look met rock ’n ‘roll feeling die hij voor de Missoni show voor winter 2016 2017 creëerde.

‘Het is zo’n the-day-after-the-night-before-hair-look‘, zegt Anthony Turner, Kortom, de girls hebben de hele nacht gefeest met super sexy haar dat ’s morgens uitgezakt is en zo mogelijk nog sexyer.

Het geheim van sexy catwalk lokken

Het geheim van deze hair look zijn de haarproducten. Je begint met het preppen van je haar, dat wil zeggen: je geeft je haar meer volume en een matte textuur. Daarvoor gebruikte Anthony een product dat het haar aan de wortels meer volume geeft (hier: Root Boost van Moroccanoil). Hij bracht het product daartoe in dit geval op de hele haarlengte aan, dus niet alleen op de wortels! Dit soort producten, denk ook aan droogshampoo’s en haarpoeders, zijn dit seizoen enorm populair. Ook als je wat fijner haar hebt, wordt het steeds gemakkelijker om, met behulp van deze producten, te haar te boosten.

Heb je je haar eenmaal met een booster geprept, dan föhn je het lekker wild en als finishing touch doe je er een lichte haarlak overheen, liefst met een beetje glans om het toch wat gepatineerd te maken (hier: Luminous Hairspray).

Bekijk de foto’s maar eens en ga dan zelf voor zwoele look!

Kapseltrend 2016: lang los haar
Kapseltrend 2016: lang los haar, hair: Anthony Turner@Moroccanoil, photo: courtesy of Missoni herfst winter 2016 2017
Kapseltrend 2016: lang los haar
Kapseltrend 2016: lang los haar, hair: Anthony Turner@Moroccanoil backstage bij Missoni, ph. Charlotte Mesman

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE