Trendystyle.net | The Blonde Potato | Kom mee naar Alice’s Wonderland! Eat me, drink me!

Kom mee naar Alice’s Wonderland! Eat me, drink me!

Herinner jij je nog de allereerste keer dat je papa of mama je Alice in …

Perhaps Rabbits' Bangkok
Alice in Wonderland – Perhaps Rabbits’ in Bangkok

Herinner jij je nog de allereerste keer dat je papa of mama je Alice in Wonderland voorlas? Ik als de dag van gisteren. Meer nog dan het verhaal herinner ik me de illustraties in het boek. Wat waren die wonderbaarlijk mooi. Ik zou er wat voor geven om dat boek nu nog eens te zien! Het kleine deurtje, de sleutel, de zwart-wit geblokte vloeren, Alice eerst heel groot en dan heel klein, met van die mooie jurken. En dat konijn met zijn zakhorloge…

Het boek uit mijn kindertijd is niet meer te vinden. Verzwolgen door de veranderingen van de tijd. Verhuisd naar de zolder en toen waarschijnlijk naar de vuilniszak of in het beste geval naar de Kringloopwinkel.

Maar de emoties van toen kreeg ik deze week zomaar cadeau! Hier in Bangkok nog wel. Het moest zo zijn dat ik mijn ‘Wonderland’ aan de andere kant van de wereld zou vinden. Dezelfde zwart-witte vloeren, dezelfde kleuren, dezelfde kleine stoeltjes, hetzelfde konijn, de bordjes met ‘Eat Me, Drink Me’, dezelfde magische atmosfeer… En dat alles in de vorm van een tearoom waar je de lekkerste chocoladetaartjes kunt eten.

‘Perhaps Rabbits’’ is een magisch plekje. Als je door de deur gaat, is het als een val door het konijnenhol waar Alice in terecht kwam. Ik voelde me weer kind en genoot van mijn World Chocking Banana met overvloedig veel chocolade en chocoladespeelkaarten.

Geheime plekjes geef je niet zomaar prijs. Ik weet zeker dat jullie dit plekje zelf kunnen vinden met alle indicaties die ik heb gegeven. En mocht het niet lukken, laat het dan even weten :-) Wellicht wil het konijn je de weg wijzen :-)

Perhaps Rabbits' Bangkok
Alice in Wonderland – Perhaps Rabbits’ in Bangkok
Perhaps Rabbits' Bangkok
Alice in Wonderland – Perhaps Rabbits’ in Bangkok
Perhaps Rabbits' Bangkok
Alice in Wonderland – Perhaps Rabbits’ in Bangkok
Perhaps Rabbits' Bangkok
Alice in Wonderland – Perhaps Rabbits’ in Bangkok
Perhaps Rabbits' Bangkok
Alice in Wonderland – Perhaps Rabbits’ in Bangkok


charlotte-mesmanDoor Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via haar kolom The Blonde Potato deelt ze haar passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE