Trendystyle.net | Fashion trends | Modetrends vrouw | Ken jij de Victoria’s Secret Angels?

Ken jij de Victoria’s Secret Angels?

De Victoria’s Secret Runway Show (de show voor 2016 werd afgelopen 5 december uitgezonden) is een …

Victoria's Secret Runway 2016
Victoria’s Secret Runway 2016, photo: courtesy of Victoria’s Secret, model: Gigi Hadid

De Victoria’s Secret Runway Show (de show voor 2016 werd afgelopen 5 december uitgezonden) is een evenement dat wij hier op de redactie met gemengde gevoelens tegemoet zien. Aan de ene kant is het fantastisch om al die mooie meiden in lingerie op de catwalk te zien heupwiegen en ze eens goed te mogen bekijken.

Aan de andere kant is het ook confronterend. Natuurlijk weet iedereen dat de meisjes zich al maanden (zo niet jaren) voor dit moment in het zweet werken in de sportschool, maar aan de andere kant dwalen je gedachten tijdens de wervelende show toch ook wel af naar de eigen vetrolletjes en smaakt die zak chips naast je op de bank opeens niet meer zo lekker.

Maar goed, daar komen we wel overheen. En we troosten ons maar met de gedachte dat er voor wat betreft de foto’s in ieder geval een heleboel Photoshop aan te pas komt. We lazen eens een artikel over wat er allemaal niet virtueel aan de body’s van deze dames wordt gesleuteld en dat is een heleboel: borsten worden vergroot en ronder gemaakt, welvingen (vooral billen) worden geaccentueerd, uitstekende botten worden weggewerkt onder virtueel vlees en de grijzige schaduw in de oksels wordt mooi egaal gemaakt. Om het nog maar niet over de bikinilijn te hebben… Verder zouden de badpakken niet te tillen zijn van alle ‘hulpstukken’ voor welvingen op de goede plaats die erin genaaid zijn. Goed, dat troost ons weer!

En daarmee zijn we klaar om wat foto’s te bekijken. Ken jij de dames? De tot ‘Angels’ verkoren modellen zijn: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes (deze dame droeg een Bright Night Fantasy Bra van $3 miljoen), Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd (uit ons eigen landje!), Sara Sampaio, Stella Maxwell en Taylor Hill. Maar er liepen ook andere toppers in de show mee zoals Gigi en Bella Hadid, Kendall Jenner en Karlie Kloss. En (iets) minder bekende modellen – onze favorieten – als Luma Grothe en Georgia Fowler.

Victoria's Secret Runway 2016
Victoria’s Secret Runway 2016, photo: courtesy of Victoria’s Secret, model: Sanne Vloet
Victoria's Secret Runway 2016
Victoria’s Secret Runway 2016, photo: courtesy of Victoria’s Secret, model: Gigi Hadid
Victoria's Secret Runway 2016
Victoria’s Secret Runway 2016, photo: courtesy of Victoria’s Secret, model: Kendall Jenner
Victoria's Secret Runway 2016
Victoria’s Secret Runway 2016, photo: courtesy of Victoria’s Secret, model: Luma Grothe
Victoria's Secret Runway 2016
Victoria’s Secret Runway 2016, photo: courtesy of Victoria’s Secret, model: Lily D.
Victoria's Secret Runway 2016
Victoria’s Secret Runway 2016, photo: courtesy of Victoria’s Secret, model: Romee Strijd

 

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE