Trendystyle.net | Fashion trends | Georgia Fowler: nieuw (en beeldschoon) gezicht op de Victoria’s Secret catwalk

Georgia Fowler: nieuw (en beeldschoon) gezicht op de Victoria’s Secret catwalk

Toen we Georgia Fowler bij een fashion show in Parijs zagen, wisten we het meteen: …

Georgia Fowler
Georgia Fowler, nieuw gezicht voor Victoria’s Secret

Toen we Georgia Fowler bij een fashion show in Parijs zagen, wisten we het meteen: deze girl is topklasse. Ze droeg geen make-up, haar haar had die Parijse ‘undone’ feeling (sexy!) waar fashionista’s op kicken en ze straalde van lieftalligheid.

In eerste instantie dachten we dat dit beeldschone meisje een actrice was. Ze had de air van een celeb. Enige navraag onder het modepubliek leerde ons dat Georgia ‘maar gewoon’ een model was dat hard aan haar carrière werkte.

Met de volharding die de professionals kenmerkt, deed Georgia, afkomstig uit Nieuw-Zeeland, de afgelopen vier jaar castings bij Victoria’s Secret. De vijfde keer, dit jaar, was het raak. Het model werd geboekt voor de show.

Een droom (wie droomt ‘m niet?) die werkelijkheid wordt. Ze zal de catwalk delen met social celebs en topmodellen als de zusjes Hadid, Alessandra Ambrosio en Adriana Lima. Georgia zelf zegt het nog niet te geloven. Maar wij geloven het wel! We rekenen erop haar vandaag – want de show is vandaag in Parijs – op de catwalk te zien!

Georgia Fowler
Georgia Fowler, nieuw gezicht voor Victoria’s Secret
Georgia Fowler
Georgia Fowler, nieuw gezicht voor Victoria’s Secret

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE