Trendystyle.net | Liefde en relaties | Liefde. 10 Tekens dat hij bij je weg wil

Liefde. 10 Tekens dat hij bij je weg wil

Hoe begrijp je dat hij bij je weg wil? Laat zijn besluit om jou te …

Hoe begrijp je dat hij bij je weg wil? Laat zijn besluit om jou te verlaten niet als een donderslag bij heldere hemel komen.

Er zijn signalen die je kunnen vertellen dat je partner erover denkt om jullie relatie te beëindigen. Door op deze tekens aan de wand te letten, schep je voor jezelf tijd om de situatie te overdenken en om je – eventueel – op het ergste scenario voor te bereiden.

1. Hij spreekt niet over de toekomst

Jij maakt toekomstplannen maar gaat hij er niet op in. In plaats daarvan komt hij met ontwijkende antwoorden en vermijdt hij elke actie of beslissing.

2. Hij is zwijgzaam

Hij is ongewoon zwijgzaam en in zichzelf gekeerd. Als je vraagt wat er aan de hand is, krijg je nietszeggende antwoorden.

3. Verandering in zijn gedrag

Hij gedraagt zich opeens anders dan voorheen en zoekt je in bed niet of nauwelijks meer op.

4. Hij zegt geen ‘Ik hou van je’ meer

Je krijgt de woorden ‘Ik hou van je’ niet meer te horen en als je vraagt of hij nog van je houdt, kijkt hij weg of antwoordt hij zonder je aan te kijken.

5. Hij investeert niet meer in jullie toekomst

Hij begint niet meer over de aankoop van een nieuw huis of kinderen krijgen.

6. Hij is niet meer bereid tot compromissen

Hij is niet meer bereid om water bij de wijn te doen en volhardt in zijn standpunt. Hij gaat steeds meer zijn eigen weg.

7. Hij gaat discussies uit de weg

Hij neemt niet meer de moeite om misverstanden en onbegrip tussen jullie uit de weg te ruimen en doet meningsverschillen af met een onverschillig schouderophalen.

8. Hij heeft geen zin in samen leuke dingen doen

Jouw voorstel om een weekendje weg te gaan, doet hij af met smoesjes of uitvluchten. Ook gezellige etentjes met z’n tweeën vermijdt hij. Dingen die jullie voorheen samen deden (auto wassen, wandelen) doet hij nu alleen. Hij heeft geen hulp/gezelschap nodig.

9. Hij stelt voor om jullie financiën te scheiden

Hij komt opeens met het idee om de gezamenlijke rekening op te heffen of maakt herhaaldelijk duidelijk welke bezittingen van hem zijn. En opeens is de hond van hem en niet meer van jullie samen.

10. Hij heeft openlijk kritiek op jou en je relatie

Hij neemt geen blad voor zijn mond en bekritiseert je openlijk. Hij laat geen gelegenheid voorbij gaan om te zeggen dat jullie relatie niet deugt en draagt voorbeelden aan van liefdesparen in jullie directe omgeving die uit elkaar gaan.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE