Trendystyle.net | Fashion trends | Ben jij dit seizoen ook als een blok gevallen voor fluweel?

Ben jij dit seizoen ook als een blok gevallen voor fluweel?

’s Winters is de verleiding groot om elke dag maar weer dezelfde outfit aan te …

Modetrend: fluweel
Modetrend: fluweel

’s Winters is de verleiding groot om elke dag maar weer dezelfde outfit aan te schieten. De warmste outfit die je hebt, natuurlijk. Maar op den duur gaat zelfs dat vervelen. Lange, donkere dagen krijgen een extra glans als je je mooi aankleedt. Fluweel is daar heel geschikt voor.

De ontwerpers zijn weer flink met fluweel aan de slag gegaan en de grote modeketens konden zich daar blijkbaar in vinden want ook daar is heel wat fluweel te vinden. De kleuren zijn ontzettend mooi. Dieprood, smaragdgroen, acid geel, oudroze.

Draag fluweel te kust en te keur! Draag het naar je werk, als je gaat thee drinken met je vriendin of als je de kinderen gaat ophalen op school. Wist je trouwens dat fluweel met spijkergoed een supercombinatie is? Probeer eens blauw (fluweel) op blauw (spijkergoed). Verbluffend mooi!

Experimenteer. Geef je dagen kleur en glans. Laat je niet klein krijgen door de winter.

Modetrend: fluweel
Modetrend: fluweel
Modetrend: fluweel
Modetrend: fluweel

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE