Ben jij dit seizoen ook als een blok gevallen voor fluweel?

Modetrend: fluweel
Modetrend: fluweel

’s Winters is de verleiding groot om elke dag maar weer dezelfde outfit aan te schieten. De warmste outfit die je hebt, natuurlijk. Maar op den duur gaat zelfs dat vervelen. Lange, donkere dagen krijgen een extra glans als je je mooi aankleedt. Fluweel is daar heel geschikt voor.

De ontwerpers zijn weer flink met fluweel aan de slag gegaan en de grote modeketens konden zich daar blijkbaar in vinden want ook daar is heel wat fluweel te vinden. De kleuren zijn ontzettend mooi. Dieprood, smaragdgroen, acid geel, oudroze.

Draag fluweel te kust en te keur! Draag het naar je werk, als je gaat thee drinken met je vriendin of als je de kinderen gaat ophalen op school. Wist je trouwens dat fluweel met spijkergoed een supercombinatie is? Probeer eens blauw (fluweel) op blauw (spijkergoed). Verbluffend mooi!

Experimenteer. Geef je dagen kleur en glans. Laat je niet klein krijgen door de winter.

Modetrend: fluweel
Modetrend: fluweel
Modetrend: fluweel
Modetrend: fluweel

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE

Op dieet? Maak deze fouten niet!

Als je besluit op dieet te gaan, dan is het belangrijk om het goed aan te pakken. Een dieet is geen spelletje. Het gaat om je gezondheid! De media hebben de neiging er luchtig…

GESPONSORDE LINKS