Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapselfoto's | Kapseltrends zomer 2020. 3x Superkorte en hippe hair cuts. Trendy!

Kapseltrends zomer 2020. 3x Superkorte en hippe hair cuts. Trendy!

Gemillimeterde kapsels passen niet in het straatje van de allernieuwste kapseltrends voor zomer 2020, maar dat betekent niet dat we dit soort kapsels niet meer zien (of dragen!).

Kapseltrends zomer 2020. 3x Superkorte en hippe hair cuts
Kapseltrends zomer 2020. 3x Superkorte en hippe hair cuts. Trendy! Foto: Charlotte Mesman

Nog maar een paar jaar geleden waren rattenkopjes (lees: buzz cuts) dé haartrend bij uitstek. Deze superkorte, bijna gemillimeterde kapseltjes passen niet in het straatje van de actuele haartrends voor lente zomer 2020. Maar dat betekent nog niet dat je je er niet aan mag wagen. Tijdens de afgelopen modeweken zagen we verschillende streetstylers met superkort haar. En ook een enkel fashion model.

Kapseltrends zomer 2020. 3x Superkorte en hippe hair cuts
Kapseltrends zomer 2020. 3x Superkorte en hippe hair cuts. Trendy! Streetstyle foto: Charlotte Mesman

De meest gangbare korte kapseltjes voor lente zomer 2020 laten zich inspireren door de jaren ’60 en ’70. Denk aan hair cuts in de stijl van Mia Farrow in Rosemary’s Baby of aan haarcoupes die zijn geïnspireerd door The Beatles (ja, ook voor de dames). Jaren ’80 coupes met veel laagjes en plukjes mogen ook – bijvoorbeeld Rod Stewart snitten met matjes in de nek – maar deze trend heeft eigenlijk nooit goed doorgezet.

Kapseltrends zomer 2020. 3x Superkorte en hippe hair cuts
Kapseltrends zomer 2020. 3x Superkorte en hippe hair cuts. Trendy! Foto: Charlotte Mesman

Terug naar die superkorte koppies. Als je regelmatige gelaatstrekken hebt, mag je je hier best aan wagen. Het mooiste is dan nog om zo’n haarsnit met een ultravrouwelijke outfit te combineren. Deze coupes zijn natuurlijk ook perfect om verschillende haarkleuren mee te experimenteren. Ze groeien immers zo uit en beschadigen je haar veel minder dan in geval van lange lokken.

Kapseltrends zomer 2020. 3x Superkorte en hippe hair cuts
Kapseltrends zomer 2020. 3x Superkorte en hippe hair cuts. Trendy! Modeshow: Arthur Arbesser. Foto: Charlotte Mesman

Vind je zo’n gemillimeterd hoofd te jongensachtig, ga dan voor de wat softere (Mia Farrow) snit met een pony (altijd heel vrouwelijk) en wat langere zij- en achterkanten.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE