Kapseltrends 2021. Zo maak je de perfecte paardenstaart. 7x Haarstylingstips

Fan van de paardenstaart? Volgens de kapseltrends voor 2021 blijft deze haardracht supercool. De hoge paardenstaart is bovendien héél anti-aging!

Kapseltrends 2021. Zo maak je de perfecte paardenstaart
Kapseltrends 2021. Zo maak je de perfecte paardenstaart. Foto: Charlotte Mesman

Verslaafd aan de paardenstaart? Gelijk heb je! Volgens de allernieuwste haartrends voor 2021 binden we ook het komende seizoen ons haar samen. We hebben een aantal tips voor je voor de ‘perfecte’ paardenstaart.

Kapseltrends herfst winter 2020 2021. De lage paardenstaart is hip
Kapseltrends 2021. Zo maak je de perfecte paardenstaart. Foto: Charlotte Mesman

1. Was en föhn je haar. De paardenstaart mag dan een S.O.S. oplossing voor ongewassen haar zijn, de mooiste paardenstaarten maak je met pas gewassen en mooi gestyled haar. In dat geval kun je ook wat lieflijke lokjes rond je gezicht lostrekken.

2. Maak je paardenstaart niet met je handen maar met behulp van een borstel voor een gepolijst resultaat. Beweeg de borstel in de richting waar je de staart wil hebben (hoog, middelhoog, laag).

3. Houd je van een gewild slordige haarcoupe met paardenstaart, gebruik dan een mousse of droogshampoo om je haar te shapen.

4. Voor een superstrakke paardenstaart gebruik je geen rond haarelastiekje maar een rechtlijnig (professioneel) elastiekje dat je om je staart knoopt. Of beter nog: laat knopen. Vraag een – nee twee! – huisgenoten om een elastiek (dat kan ook een doorgeknipt haarelastiekje zijn) strak om je paardenstaart te draaien en het vervolgens strak vast te knopen (met het klassieke vingertje op de knoop).

5. Onthoud: hoge paardenstaarten maken jong, lage paardenstaarten zijn klassiek maar hebben een wat stoffiger image. Lage paardenstaarten zijn daarom vooral superchic als je jong bent!

6. Strakke paardenstaarten zijn anti-aging, vooral hoge paardenstaarten. Ze kunnen zelfs de rimpeltjes rond je ogen (een beetje) strak trekken. Het is als een natuurlijke lifting.

7. Voor een supergepolijst hoofd zonder fly away haartjes, kun je een light gel met een make-up kwast op je haar aanbrengen. Je haar krijgt er ook een mooie glans van. Maar pas op: doe dit niet elke dag. Wees lief voor je haar!

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2021. De nieuwste mannenmode trends 2021 op ADVERSUS. KLIK HIER!

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE