Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends zomer 2021 | Streetstyle trends 2021. Deze schoenen draag je onder je joggingbroek. Hot!

Streetstyle trends 2021. Deze schoenen draag je onder je joggingbroek. Hot!

Joggingbroeken zijn een must-have voor 2021. Contrasten ook! Volgens de allernieuwste streetstyle trends voor lente zomer 2021 combineer je je joggingbroek met… pumps.

Modetrends 2021. Joggingbroeken met pumps
Modetrends 2021. Joggingbroeken met pumps. Foto’s: streetstyle bij Fendi, backstage bij Iceberg, streetstyle bij Alberta Ferretti

De mode blijft ons verbazen, en dat is ook precies de bedoeling. Vooral in de streetstyle mode spelen de fashionista’s maar al te graag met contrasten. Een opvallende streetstyle trend voor 2021 is de combinatie van de joggingbroek met pumps.

Modetrends 2021. Joggingbroeken met pumps
Modetrends 2021. Joggingbroeken met pumps. Streetstyle foto: Charlotte Mesman

Het is een opvallende combinatie die je misschien niet snel zal leggen, maar cool is-ie wel. En begrijpelijk ook. Sinds de uitbraak van de pandemie is loungewear enorm in opmars. Joggingbroeken zijn dan ook voor lente zomer 2021 een huge modetrend.

Streetwear winter 2020 2021. Stylish in joggingbroek en hoodie
Modetrends 2021. Joggingbroeken met pumps, Modeshow: Iceberg. Foto: Mauro Pilotto

Maar op een gegeven moment wil je wel wat meer. Dat is het moment waarop je je sneakers verruilt voor een paar ondeugende pumps volgens de allernieuwste modetrends voor 2021. Een donker pumpje is prima, maar met een felgekleurd puntig schoentje (fuchsia is hot hot hot) ben je helemaal up-to-date.

Modetrends zomer 2020. Sportief, casual en stylish
Modetrends 2021. Joggingbroeken met pumps. Foto: Charlotte Mesman

Eerlijk gezegd, geven wij de voorkeur aan wat speelsere of vrolijk gekleurde schoentjes boven leren pumps. Het staat gewoon wat ironischer. In de mode moeten we onszelf niet (nooit) serieus nemen! Bekijk onze modefoto’s maar eens en laat je inspireren.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE