Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapselfoto's | Kapseltrends 2021. Bob kapsels à la Beth Harmon zijn superhip. Love love love!

Kapseltrends 2021. Bob kapsels à la Beth Harmon zijn superhip. Love love love!

De bob kapsels voor lente zomer 2021 zijn geïnspireerd door Beth Harmon uit de Netflix-hitserie The Queen’s Gambit. Iets voor jou?

Kapseltrends 2021. Bob kapsels à la Beth Harmon zijn superhip. Love love love! Foto: Charlotte Mesman
Kapseltrends 2021. Bob kapsels à la Beth Harmon zijn superhip. Love love love! Streetstyle foto bij Dolce & Gabbana: Charlotte Mesman

Bob kapsels blijven de grote favoriet. Ook in de kapseltrends voor lente zomer 2021 staan ze centraal. Dit seizoen zijn ze (onder meer) geïnspireerd door het allerschattigste, roodkleurige bobkapseltje van schaakwonder Beth Harmon uit The Queen’s Gambit, gespeeld door de Amerikaanse actrice Anya Taylor-Joy.

Kapseltrends 2021. Kappershoofden. Retro krullen.
Kapseltrends 2021. Modeshow: Dolce & Gabbana. Model: Veronika Primorac. Foto: Charlotte Mesman

De mood van de bob kapsels voor lente zomer 2021 is een mix van vintage, klassiek, steil maar met (gecontroleerde) waves en een ton sur ton haarkleur. Het is een mondvol! Dat komt omdat de halflange kapseltjes ontzettend veelzijdig zijn. Je draagt ze mét of zonder pony, op kaaklengte of op schouderlengte, donker of blond, met meer of minder movement.

Kapseltrends herfst winter 2020 2021. De mooiste halflange kapsels van de Fashion Week
Kapseltrends 2021. De mooiste halflange kapsels van de Fashion Week. Foto: Charlotte Mesman

Zie het als een potpourri van stijlen – een beetje Amélie uit Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain, een beetje (héél véél) Beth Harmon uit The Queen’s Gambit, een beetje pony, ietwat laagjes – totdat je een persoonlijk, eigentijds halflang kapseltje hebt dat zich niet in een hokje laat plaatsen.

Kapseltrends 2020. Lobkapsels. Halflang haar
Kapseltrends 2021. Modeshow: Philosophy. Foto: Charlotte Mesman

Want daar gaat het dit seizoen om. Dat je een kapsel, of het nu lang, halflang of kort is, kiest dat uniek en persoonlijk is. Het maakt niet uit of anderen het mooi vinden of niet. Als jij er maar plezier aan beleeft.

Voor de haarkleuren voor 2021 geldt echter een algemene trend: ton sur ton is hot. Ga voor ‘effen’ haarkleuren, dat is: haarkleuren zonder sterke contrasten. ‘Color blocking’ is hip. Vermijd streperige highlights.

Bekijk de allernieuwste bob kapseltjes voor lente zomer 2021 maar eens. Wie weet kun je er iets mee (wel even interpreteren!).

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE