Kapseltrends 2021. Retro krullen komen terug. Nu al mee stoeien!

Retro krullen komen terug. Het is een veel geziene haartrend voor 2021. Hoog tijd om er zelf mee te gaan stoeien. Haal de krultang maar weer tevoorschijn!

Kapseltrends 2021. Kappershoofden. Retro krullen.
Kapseltrends 2021. Kappershoofden. Retro krullen. Modeshow: Dolce & Gabbana. Models: Katharina Mayr (links) en Anna-Sophia Evers Mirande (rechts). Foto: Charlotte Mesman

De haartrends voor 2021 laten een duidelijke tweedeling zien: natuurlijke haarstijlen aan de ene kant en keurige ‘bon ton’ kappershoofden aan de andere kant. Dat leidden we (onder meer) af aan de retro krullen kapsels bij de modeshow van Dolce & Gabbana voor lente zomer 2021.

Kapseltrends 2021. Kappershoofden. Retro krullen.
Kapseltrends 2021. Kappershoofden. Retro krullen. Modeshow: Dolce & Gabbana. Model: Veronika Primorac. Foto: Charlotte Mesman

Op de catwalk van het Italiaanse modehuis zien we gewoonlijk niet één, maar meerdere hair looks. Voor de modeshow van lente zomer 2021 van Dolce & Gabbana zagen we ‘Siciliaanse’ kapseltjes met een nette middenscheiding en een laag knotje in de nek, maar ook snoezige retro kapsels met geraffineerde krullen. Vooral die krullenkapsels trokken onze aandacht.

Kapseltrends 2021. Kappershoofden. Retro krullen.
Kapseltrends 2021. Kappershoofden. Retro krullen. Modeshow: Dolce & Gabbana. Model: Ieva Palionyte. Foto: Charlotte Mesman

De modellen met krullen droegen in de show multicolor sjaaltjes die als tulbanden met grote bloemen om het hoofd waren geknoopt. Kapsels en tulbanden hadden een zonnige, zuidelijke en vintage uitstraling – een beetje Rita Hayworth, een beetje Veronica Lake -, maar het geheel oogde heel eigentijds vanwege de outfits in kleurrijke fantasieën en bont ‘Siciliaans’ patchwork.

Kapseltrends 2021. Kappershoofden. Retro krullen.
Kapseltrends 2021. Kappershoofden. Retro krullen. Modeshow: Dolce & Gabbana. Model: Anna-Sophia Evers Mirande. Foto: Charlotte Mesman

Bekijk de kapselfoto’s maar eens en laat je inspireren door deze vintage kapseltjes waarin wij verschillende invloeden uit het verleden (jaren ’40, jaren ’60) terugzien. Haal de krultang en haarlak maar weer tevoorschijn! Maak een diepe zijscheiding, krul je haar met ‘echte’, stijve krullen (in tegenstelling tot de losse slag van de afgelopen jaren) en fixeer ze met een flinke dosis haarlak. Stift je lippen helrood en je hebt een superzwoele hair look.

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE