Haartrends 2016. Romantisch vlechtkapsel. Copy the look

vlechtkapsel-copy-the-look-01
Romantisch vlechtkapsel op de catwalk van Philosophy by Lorenzo Serafini, ph. Mauro Pilotto

Bad hair day? Geen tijd om je haar te wassen? In een romantische bui?

Dit kapsel redt je dag. Je haar hoeft niet perfect gestyled te zijn. Beter nog als er een beetje natuurlijke slag in zit en het wat slordig om je hoofd hangt. ‘Alsof je tegenwind op de fiets hebt gehad‘ of romantischer nog: ‘Met losse fladderende haren langs de zee hebt gelopen‘.

Breng de buitenste haarlokken rond je gezicht losjes naar achteren en maak een vlecht achter op je hoofd. Bind het vlechtje samen met een elastiekje. Vind je het moeilijk om je haar te vlechten maak dan eerst een staartje en vlecht dat.

HAARTIP: Is je haar vet en heb je geen tijd om het te wassen, gebruik dan een droogshampoo. Vooral voor de haarwortels kan deze shampoo in poedervorm wonderen doen. Spray het product er vanaf ongeveer 20 cm afstand op, laat het even inwerken en kneed je haar dan met je vingers in model. Geef het bij de wortels een beetje volume. Dat maakt dit vlechtkapsel nog leuker. Vervolgens maak je het vlechtje.

Klik hier voor meer vlechtkapsels.

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS