Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapselfoto's | Kapsel trends 2020. Dit schattige gelkapseltje is het Ei van Columbus!

Kapsel trends 2020. Dit schattige gelkapseltje is het Ei van Columbus!

Bad hair day? Een kapsel dat hoognodig geknipt moet worden? Zin in een ander hoofd? Geen zin om je haar te wassen? Dan brengt deze kapseltrend voor 2020 uitkomst!

Kapseltrends en haarstyling 2020
Kapseltrends 2020. Gelkapsel bij Dolce & Gabbana. Modellen: Elda Sarnecchia en Giulia Manini. Foto: Charlotte Mesman

Gelkapsels zijn hot. Altijd al geweest. Een klassiek gelhoofd is het meest stijlvolle en geraffineerde kapsel dat je kunt bedenken. Geen wonder dat de modeontwerpers erop blijven teruggrijpen. Zoals Dolce & Gabbana bijvoorbeeld. Voor hun modeshow voor herfst winter 2020 2021 kozen zij meerdere kapsels: vrouwelijke kapseltjes met loshangend haar en bouffants, uitbundige (natuurlijke) krullenhoofden maar ook de snoezige gelhoofden die je op de kapselfoto’s hieronder ziet. Zo’n brede keuze aan kapsels is overigens geheel in lijn met de huidige kapseltrends voor 2020 die in het teken van ‘individualiteit’ staan.

Kapseltrends en haarstyling 2020
Kapseltrends 2020. Gelkapsel bij Dolce & Gabbana. Modellen: Elda Sarnecchia en Giulia Manini. Foto: Charlotte Mesman

Zoals je ziet, zijn de hairstylisten kwistig met wetgel aan de slag gegaan. De kapseltjes zijn van achteren in een soort beehive gekapt. Aan de zijkant, vòòr het oor prijkt een sierlijke lus. In een vereenvoudigde vorm – dus zonder beehive en lus – is het kapseltje heel gemakkelijk te maken en ook heel draagbaar.

Kapseltrends en haarstyling 2020
Kapseltrends 2020. Gelkapsel bij Dolce & Gabbana. Model: Emma Macgowan. Foto: Charlotte Mesman

Het belangrijkste is dat je netjes te werk gaat. Maak een scherpe zijscheiding, breng het haar over je voorhoofd naar de andere kant en vervolgens naar achteren. Heb je kort haar, dan hoef je het vanzelfsprekend niet vast te binden, en heb je aan de gel genoeg. Maar heb je lang haar zoals de meisjes op de foto’s, zet het dan van achteren vast in een lage knot. Gebruik een fijne kam zodat de haartjes, ook dankzij de gel, mooi naast elkaar liggen.

Kapseltrends en haarstyling 2020
Kapseltrends 2020. Gelkapsel bij Dolce & Gabbana. Model: Lucia Lopez. Foto: Charlotte Mesman

Deze gelkapseltjes zijn dé oplossing voor bad hair days of kapsels waar geen model meer in zit. Het leuke is ook dat het lijkt alsof je kort haar hebt. Een welkome afwisseling op je dagelijkse kapselroutine.

Succes ermee!

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE