Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends lente zomer 2020 | Trend alert! Nieuwste mode: vissershoedjes, emmerhoedjes, bucket hats… whatever!

Trend alert! Nieuwste mode: vissershoedjes, emmerhoedjes, bucket hats… whatever!

De modetrends voor lente zomer 2020 laten weer volop vissershoedjes zien. Het vissershoedje is een keeper. Fashionista’s én celebs zijn er dol op! Dit doen ze voor je.

Modeaccessoires zomer 2020. Vissershoedjes, emmerhoedjes, bucket hats
Modeaccessoires zomer 2020. Vissershoedjes, emmerhoedjes, bucket hats. Van links naar rechts: Michael Kors, Fendi, streetstyle

De modetrends voor 2020 laten, net zoals afgelopen seizoen, weer héél veel ‘bucket hats’ zien. Bucket hats zijn de nieuwe zonnebrillen! Okay, dit vergt verduidelijking. Laten we met een vraag beginnen: waarom houden celebs van zonnebrillen, vooral van groot formaat? Juist ja! Omdat ze je onherkenbaar maken (of in ieder geval het signaal afgeven dat je niet gestoord wilt worden), omdat ze een kater verbergen, omdat ze je permitteren om zonder make-up over straat te gaan, omdat ze het tere huidje rond je ogen tegen de zon beschermen. Precies! Hetzelfde effect bereik je met de bucket hats voor lente zomer 2020. Wat zullen de celebs de modetrends dankbaar zijn dat deze hoedjes nog steeds ‘in trend’ zijn!

Modeaccessoires zomer 2020. Vissershoedjes, emmerhoedjes, bucket hats
Modeaccessoires zomer 2020. Vissershoedjes, emmerhoedjes, bucket hats. Foto: Charlotte Mesman

Celebs daargelaten… de bucket hats voor lente zomer 2020 zijn superleuk, en zeker een ding om mee te experimenteren.

De bucket hats (vissershoedjes of emmerhoedjes, whatever) komen in alle mogelijke varianten. In klassieke effen kleuren, in neon tinten, in fantasieën. Het is een trend om de fantasie van je hoedje op je outfit af te stemmen. Verder zijn jungleprints heel populair. Ook pastels doen het goed. Maar met klassieke kleuren als beige of donkerblauw zit je natuurlijk altijd goed.

Modeaccessoires zomer 2020. Vissershoedjes, emmerhoedjes, bucket hats
Modeaccessoires zomer 2020. Vissershoedjes, emmerhoedjes, bucket hats. Modeshow: Mauro Pilotto. Foto: Mauro Pilotto

De nieuwigheid van het seizoen is dat de bucket hats hoger zijn en een steeds bredere rand hebben die je ogen verhullen. En dat is juist wat ze zo populair maakt. Zo wordt het vissershoedje uiteindelijk zelfs mysterieus.

Modeaccessoires zomer 2020. Vissershoedjes, emmerhoedjes, bucket hats
Modeaccessoires zomer 2020. Vissershoedjes, emmerhoedjes, bucket hats. Foto: Charlotte Mesman

Bekijk de streetstyle en catwalk foto’s maar eens en laat je inspireren! Zo’n hoedje staat iedereen, en is goed voor een snelle (en vrij goedkope!) update van je modelook volgens de allernieuwste modetrends voor lente zomer 2020.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE