Kapsel trend. She bangs! De lange pony is terug

Kapsel met lange pony
De lange pony is terug. Model backstage bij Francesco Scognamiglio, ph. Charlotte Mesman

Revamp je look met een lange pony! Een lange pony is sexy, zwoel en cool. Draag ‘m stoer over je wenkbrauwen tot bijna in je ogen voor een rock look. Of draag ‘m net wat korter voor een sensuele oogopslag.

Eigenlijk kun je met een lange pony alle kanten op. Het is een ideale manier om van look te veranderen, zonder dat het al te ingrijpend is.

Een paar tips:

  • Knip je pony niet zelf! Het lijkt gemakkelijk maar dat is het niet. Laat je adviseren door een hair stylist en zet de schaar niet zelf in je kostbare haar, zeker niet de eerste keer.
  • Je haar zal de eerste dagen even moeten wennen en de pony kan wat springerig zijn. Wanhoop niet. Je zult zien dat je ‘m snel onder controle hebt.
  • Wees je ervan bewust dat een pony onderhoud vergt. Wil je ‘m bij de kapper bijhouden dan betekent dat regelmatige bezoekjes aan de salon. Er is dus extra tijd en geld mee gemoeid.
  • Een pony laten knippen is weinig riskant. Valt het resultaat tegen, dan zet je ‘m met een speldje vast. Verder is het een goed uitgangspunt voor andere veranderingen in je haarlook. Laat je je pony weer groeien, dan kom je door verschillende stadia die elk op zich heel interessant kunnen zijn.
Kapsel met lange pony
De lange pony is terug. Model backstage bij Simonetta Ravizza, ph. Mauro Pilotto
Kapsel met lange pony
De lange pony is terug. Model backstage bij Emanuel Ungaro, photo: courtesy of Emanuel Ungaro
Kapsel met lange pony
De lange pony is terug. Modellen (links: Marjan Jonkman) backstage bij Emanuel Ungaro, photo: courtesy of Emanuel Ungaro

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE