Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapsel trend. She bangs! De lange pony is terug

Kapsel trend. She bangs! De lange pony is terug

Revamp je look met een lange pony! Een lange pony is sexy, zwoel en cool. …

Kapsel met lange pony
De lange pony is terug. Model backstage bij Francesco Scognamiglio, ph. Charlotte Mesman

Revamp je look met een lange pony! Een lange pony is sexy, zwoel en cool. Draag ‘m stoer over je wenkbrauwen tot bijna in je ogen voor een rock look. Of draag ‘m net wat korter voor een sensuele oogopslag.

Eigenlijk kun je met een lange pony alle kanten op. Het is een ideale manier om van look te veranderen, zonder dat het al te ingrijpend is.

Een paar tips:

  • Knip je pony niet zelf! Het lijkt gemakkelijk maar dat is het niet. Laat je adviseren door een hair stylist en zet de schaar niet zelf in je kostbare haar, zeker niet de eerste keer.
  • Je haar zal de eerste dagen even moeten wennen en de pony kan wat springerig zijn. Wanhoop niet. Je zult zien dat je ‘m snel onder controle hebt.
  • Wees je ervan bewust dat een pony onderhoud vergt. Wil je ‘m bij de kapper bijhouden dan betekent dat regelmatige bezoekjes aan de salon. Er is dus extra tijd en geld mee gemoeid.
  • Een pony laten knippen is weinig riskant. Valt het resultaat tegen, dan zet je ‘m met een speldje vast. Verder is het een goed uitgangspunt voor andere veranderingen in je haarlook. Laat je je pony weer groeien, dan kom je door verschillende stadia die elk op zich heel interessant kunnen zijn.
Kapsel met lange pony
De lange pony is terug. Model backstage bij Simonetta Ravizza, ph. Mauro Pilotto
Kapsel met lange pony
De lange pony is terug. Model backstage bij Emanuel Ungaro, photo: courtesy of Emanuel Ungaro
Kapsel met lange pony
De lange pony is terug. Modellen (links: Marjan Jonkman) backstage bij Emanuel Ungaro, photo: courtesy of Emanuel Ungaro

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE