Trendystyle.net | Fashion trends | Kledingadvies voor een modieuze winterlook. Look good, feel good!

Kledingadvies voor een modieuze winterlook. Look good, feel good!

Kleren, mode, trends… Misschien oppervlakkig, maar laten we de positieve invloed van een goed geslaagde …

Kledingadvies
Kledingadvies voor een modieuze winterlook. Look good, feel good!

Kleren, mode, trends… Misschien oppervlakkig, maar laten we de positieve invloed van een goed geslaagde outfit op ons humeur niet onderschatten. Als we goed gekleed zijn, zitten we nu eenmaal beter in ons vel. We voelen ons zekerder van onszelf en stralen dat uit. Look good, feel good!

Niet altijd is het gemakkelijk om goed gekleed voor de dag te komen, én om je er ook echt goed in te voelen. De nieuwe modes en trends zetten ons vaak voor het blok. Hoe combineer je zoiets? Wanneer trek je dat nu weer aan? Daarom een paar vuistregels om van je outfit een succes te maken.

Kies alleen dingen die jou goed staan

Niet allemaal hebben we hetzelfde figuur. Daarom zullen sommige dingen ons beter staan, en andere dingen minder. Houd daarmee bij je kledingkeuze rekening. Accentueer je sterke punten en camoufleer je zwakke punten. Doe niet altijd per se aan de mode mee.

Twijfels? Ga op klassiek en speel met accessoires

Heb je je twijfels over een bepaalde trend, laat die dan voor wat het is. Niet iedereen hoeft deze winter in driedelig pak, kokerrokken, neoprene truien en XXXL jassen door het leven te gaan. En ook hoeven we niet allemaal massaal aan opvallende prints. Houd het bij twijfel liever op klassieke tinten als wit, zwart, donkerblauw en grijs. Ga voor klassieke modellen en update het geheel met trendy accessoires als een paar mooie laarzen, een sjaal of (grappige) muts die je geweldig staat of een bag waar je helemaal blij van wordt.

Geef je outfit iets persoonlijks

Je kleden is fun! Zie het niet als een dagelijkse must, maar stop er energie en creativiteit in. Maak er iets persoonlijks van. Heb het lef om met de vintage tas van je oma (bij een schoonmaak op de zolder gevonden) de deur uit te gaan. Leen die dure, gouden broche van je moeder en speld hem op je jurk. Ga voor een felgekleurde tas, alleen omdat jìj hem zo leuk vindt.

Zin in een sexy look?

Bedenk dan dat mannen vaak niet eens zien wat je aanhebt. Er zijn andere dingen die hun aandacht trekken (we hoeven je vast niet te vertellen wat!). Dus accentueer je vrouwelijke vormen met kledingstukken die ze goed laten uitkomen. Zorg er wel voor dat je niet overdrijft. Draag een strak topje met een wijde broek of een kort rokje met een wijde bloes. Houd het chique. Oh, en een ding zullen mannen aan je outfit beslist wél opmerken: hoge hakken. Dus voor een ultieme sexy look zit er niets anders op dan… pijn lijden.

Nonchalant is het motto

Niets is minder trendy dan een outfit waaraan te zien is dat je er graag trendy bij wilt lopen. Al besteed je uren aan je outfit, zorg ervoor dat het lijkt alsof je je in vijf minuten hebt aangekleed. Beweeg je je in kleding niet gemakkelijk, dan is dat een teken aan de wand dat het ’té’ is. Houd alles soepel en (ogenschijnlijk) gemakkelijk. Voeg flair toe met speelse accessoires als een brede, stoere riem of grote oorringen. Pik details uit wat je in modebladen ziet, maar draag niet alles ‘volgens het boekje’.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE