Is platinablond dé trend voor 2013?

platinablond-haar-2013-03platinablond-haar-2013-02Is het gedaan met de roze en blauwe haarkleuren? Stappen we over naar platinablond? Misschien wel. De pasteltinten als haarkleur duren nu al een paar seizoenen en volgens mij zit daar verandering in te komen. De internationale trendwatchers lijken dezelfde mening toegedaan. Volgens hen zet model Ruby Jean Wilson de trend voor 2013 met haar platinablonde haar. Wie weet! Ik kan je in ieder geval zeggen dat ze er met deze (niet)haarkleur fantastisch uitzag. Ik fotografeerde haar kort na de Louis Vuitton show voor lente zomer 2013 in Parijs en, geloof me, ze trok zwermen fotografen. Maar wat vinden jullie ervan om het jaar 2013 met een platinablond hoofd te verwelkomen? Ik zou er direct voor gaan, zou het niet zo slecht voor je haar zijn… N.B. Let ook even op de outfit vna Ruby Jean. Met haar 7/8 broek, ballerina’s en sneeuwwitte tuniek is ze helemaal up-to-date!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.