Trendystyle.net | Fashion trends | Kledingtips | Er gaat niets boven je eigen stijl

Er gaat niets boven je eigen stijl

Op deze foto’s zien jullie Anya Ziourova, Fashion Director van Russian Tatler. Ik vind haar …

anna-ziourova02Op deze foto’s zien jullie Anya Ziourova, Fashion Director van Russian Tatler. Ik vind haar een intrigerende persoon. Zo bleek en breekbaar zoals ze eruit ziet (vergis je niet!). Maar wat me vooral opvalt, is dat ze een heel eigen stijl heeft. Natuurlijk volgt ze de mode. Zo had ze dit voorjaar bij de shows al een hardcase tasje bij zich (die tasjes zijn nu helemaal in, jullie kennen ze vast), maar ze geeft op één of andere manier altijd een persoonlijke draai aan haar look. Stijlvol en chic. Ik hoef jullie aandacht vast niet te vestigen op de afbeelding op haar superchique blouse! Overigens heb ik  onlangs ontdekt dat deze fashion director voorheen professioneel pianiste en balletdanseres was! Now this is something! Wat vinden jullie van haar?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE