Is de nachtzoen uit?

Uit een Brits onderzoek blijkt dat 80% van de Britse (echt)paren elkaar voor het slapen gaan geen nachtzoen meer geeft. Geldt dat ook voor ons?

Het beeld dat uit het Britse onderzoek, uitgevoerd door de Engelse hotelketen Travelodge, naar voren komt, is ronduit treurig. Focus van het onderzoek was om een beter beeld van de maatschappij en echtparen te krijgen door de nachtelijke gewoontes van de laatste te bestuderen. Met het onderzoek waren 2000 echtparen gemoeid. De bevindingen zijn treurig.

  • 80% zou elkaar geen nachtzoen meer geven
  • 25% zou openlijk hebben toegegeven het niet fijn te vinden om tijdens de nachtrust door hun partner te worden aangeraakt
  • 90% zou hebben bekend voor het slapen gaan niet eens ‘ik hou van je’ tegen hun partner te zeggen
  • 54% zou met de rug naar hun partner gekeerd slapen

Gelukkig is de uitkomst van een snelle quickpoll met 400 deelnemers op Trendystyle veel positiever. De vraag was ‘Geef jij je partner elke avond een nachtzoen?’ 63% antwoordde gelukkig: altijd!

Altijd63.25%
Nooit8.75%
Aan het begin wel ja2%
Als het uitkomt6%
Meestal wel13.5%
Moet dat?6.5%

 

Wat zijn jouw ervaringen? Kan jij je vinden in de nachtelijke gewoontes van de Engelsen of wordt er in ons landje wat meer geknuffeld voor het slapengaan?

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

3 gedachten over “Is de nachtzoen uit?”

  1. Wij geven elkaar altijd een nachtzoen. En eventuele ruzies worden zo in zo voor het slapen gaan bijgelegd. :)

  2. Ik maak er een hele lange zoen van als ik ga slapen gaan we gelijk al knuffelen en zoenen en dat een hal uur

Reacties zijn gesloten.