Trendystyle.net | Fashion trends | De internationale modewereld is gek op Nederlandse modellen. 10 Toppers (2)

De internationale modewereld is gek op Nederlandse modellen. 10 Toppers (2)

Vervolg van pagina 1: De internationale modewereld is gek op Nederlandse modellen. 10 Toppers Nederlandse …

Vervolg van pagina 1: De internationale modewereld is gek op Nederlandse modellen. 10 Toppers

Nederlandse topmodellen zijn enorm gewild in de internationale modewereld. Trendystyle stelde een top 10 samen op basis van de Milan Fashion Week zomer 2017. Mochten we een Nederlands model over het hoofd gezien hebben (en dat is vast en zeker het geval door alle drukte rond de Fashion Week) dan hiervoor onze excuses! We denken hierbij aan Kiki Willems (zij opende de show van N21) en Romy Schönberger die we deze Fashion Week nu eens niet tegen het lijf zijn gelopen, maar die er wel waren en ook heel wat shows hebben gelopen.

Het weerzien met Annika Krijt was daarentegen fantastisch. En Laurijn Bijnen is veelbelovend. Ontmoet onze Nederlandese topmodellen!

LAURIJN BIJNEN

Nederlandse modellen
Laurijn Bijnen bij Philosophy lente zomer 2017, ph. Charlotte Mesman

Laurijn Bijnen werd afgelopen februari (2016) ontdekt door Prada. Ze liep toen exclusief voor dit Italiaanse modehuis. Met zo’n debuut krijgt je carrière natuurlijk direct een boost. Laurijn zit nog op school, heeft een engelachtig gezichtje en draagt op dit moment een slotjesbeugel wat haar extra charmant maakt. Houd deze nieuwkomer in de gaten want ze zou het wel eens heel ver kunnen gaan schoppen.

ANNIKA KRIJT

Nederlandse modellen
Annika Krijt bij Ermanno Scervino lente zomer 2017, ph. Charlotte Mesman

Ons favoriete Nederlandse model is Annika Krijt. Ze is overigens niet alleen onze favoriet maar ook de lieveling van de backstage fotografen. Annika werd op haar veertiende ontdekt en wordt wel de nieuwe Doutzen genoemd. Wij ontmoetten dit model een paar seizoenen geleden voor het eerst in Parijs en het verbaast ons niet dat grote modehuizen en fotografen maar al te graag met haar werken. Ciao, Annika!

CASSANDRA VAN WAVEREN

Nederlandse modellen
Cassandra van Waveren bij Ermanno Scervino lente zomer 2017, ph. Charlotte Mesman

Cassandra van Waveren die we backstage bij Ermanno Scervino in Milaan ontmoetten, was voor ons een nieuw gezicht maar afgaande op de foto’s op internet werkt Cassandra al langere tijd als model. Met haar volle lippen en blauwgroene ogen is Cassandra een ware beauty. Houd ook haar in de gaten!

MAARTJE VERHOEF

Nederlandse modellen
Maartje Verhoef bij Salvatore Ferragamo lente zomer 2017, ph. Charlotte Mesman

Maartje Verhoef behoeft geen introductie. Dit topmodel heeft een gevestigde naam, loopt de catwalks voor de grootste modehuizen, verschijnt in de bladen en kent het klappen van de zweep. We zijn benieuwd of Maartje inmiddels haar rijbewijs heeft. Daar vertelde ze ons in haar laatste interview over.

ROMEE STRIJD

Nederlandse modellen
Romee Strijd bij Philosophy lente zomer 2017, ph. Charlotte Mesman

Een ander model dat inmiddels internationale bekendheid heeft, is Romee Strijd. Dit hoogblonde model met zwoele uitstraling was dit seizoen in super-supervorm. Enorm afgetraind met strakke buikspieren, alsof ze zo van de runway van Victoria’s Secret stapt of klaar is voor een shooting voor Sportswear International. Romee is een bekend gezicht en wij interviewden haar een paar seizoenen geleden backstage bij Dsquared2. We love this girl!

Klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE