Trendystyle.net | Fashion trends | Street style vrouwen | Streetstyle. Wit maakt van jou een celeb (ook al ben je het niet)

Streetstyle. Wit maakt van jou een celeb (ook al ben je het niet)

Wit is chic. Altijd al geweest. Smetteloos wit geeft je allure. Alsof je in je …

Streetstyle
Wit maakt van jou een celeb (ook al ben je het niet)

Wit is chic. Altijd al geweest. Smetteloos wit geeft je allure. Alsof je in je leven nooit je handen hoeft uit te steken (jij weet wel anders). Is het mooi weer, haal dan wit uit de kast! Gun jezelf dat celeb gevoel. Ga ervoor!

Het modepubliek kent de kracht van wit. Wit is uiterst chic. Wit heeft een luxueuze en stijlvolle uitstraling. Al tijdens de modeweken in februari en maart draagt het modepubliek op zonnige (maar koude) dagen al wit. En ook tijdens de modeweken in september draagt men deze niet-kleur nog (of weer). Eigenlijk kan je wit, als de zon schijnt, altijd dragen. Als je de materialen maar op de temperaturen afstemt.

It-girls en stijliconen zijn zich bewust van het succes van een total white outfit. Wat zij kunnen, kan jij ook! Gun jezelf dat ‘celeb gevoel’. Verwen jezelf met een ‘feel good’ dag. Trek al je witte kledingstukken uit de kast en leg nieuwe combinaties. Maak de look af met een paar rake accessoires. Ga voor dat je ne sais quoi dat de celebs kenmerkt. Ook jij hebt het!

Streetstyle
Wit maakt van jou een celeb (ook al ben je het niet)
Streetstyle
Wit maakt van jou een celeb (ook al ben je het niet)
Streetstyle
Wit maakt van jou een celeb (ook al ben je het niet)

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE