Trendystyle.net | Iedereen heeft het over Cara Delevingne. En terecht!

Iedereen heeft het over Cara Delevingne. En terecht!

Iedereen heeft het over Cara. Cara (18) is de jongste van de Delevingne zusjes. Het …

Cara Delevingne
Cara Delevingne
Cara Delevingne
Cara Delevingne
Cara Delevingne

Iedereen heeft het over Cara. Cara (18) is de jongste van de Delevingne zusjes. Het Britse drietal – Chloe, Poppy en Cara – is zo sociaal ambitieus dat zelfs de Middletons er verlegen en teruggetrokken bij afsteken, schrijft The Daily Mail. Ze lijken de hele wereld te kennen. Inmiddels is het ook andersom: de hele wereld kent de zusjes.

Vooral Cara stond de afgelopen weken enorm in de schijnwerpers. Net zoals Poppy is Cara fashionmodel en haar carrière is booming. Cara is op dit moment te zien in de reclamecampagne van Burburry en ze liep de show van Chanel in Parijs waar ik haar na de show fotografeerde (zie de foto’s).

En ik moet zeggen dat ze opvalt te midden van de andere modellen. Zelfverzekerd kwam ze door de poort waarachter de fotografen de modellen opwachtten (Lily Donaldson die je op de tweede foto achter haar ziet, bleef toch nog maar even binnen). Ze poseerde met flair. Je kon zien dat ze het leuk vond en knoopte ook nog een kort praatje aan. En zo liet ze het niet voorbij gaan dat Japanse fotografen haar ‘Sara’ noemden. ‘Cara, cara, my name is Cara, not Sara!‘ riep ze uit. Laat Cara maar schuiven!

Meer op Trendystyle.net

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE