Trendystyle.net | The Blonde Potato | Me in Parijs :-)

Me in Parijs :-)

Tussen alle shows, backstages, interviews en streetstyle shoots in Parijs door heb ik toch ook …


Tussen alle shows, backstages, interviews en streetstyle shoots in Parijs door heb ik toch ook nog even tijd gevonden voor wat ‘divertissement’: een fotoshoot met mijn goede vriend-fotograaf Mauro Pilotto in de inspirerende Parijse omgeving. Vorige showseizoen poseerde ik in de Tuileries, dit keer kozen we de tuin van het Palais Royal. De jurk en schoenen die ik draag, zijn van de zomercollectie van Zara. Het was ijzig koud en in het geheel geen weer voor zomerkleding. Afzien dus, maar je krijgt er wel iets voor terug! Ben superblij met deze foto’s.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE